fit&slim

5 centimetara tanji struk za 3 nedelje: Džesika Alba se kune u ovu brzinsku dijetu

0

Glumica Džesika Alba se u jednom periodu karijere nije se osećala super fit zbog čega je potražila pomoć nutricionistice Keli Lavek koja je Džesiku naučila kako da pravilno pristupi hrani i uživa u njoj na pravi način. Uz Keline savete Džesika je za šest nedelja izgubila 11 centimetara

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Najbolji način za trajno mršavljenje je dugoročno usvajanje zdravog načina života. Ključ je u konzumiranju hrane koja se ne lepi za vašu kožu i ne troši energiju kaže američka nutricionistica Keli Levek koja u održavanju forme i vitkosti pomaže brojnim slavnim osobama među kojima je i glumica Džesika Alba. Zahvaljujući Kelinim savetima Alba je za šest nedelja izgubila 11 centimetara u obimu, odnosno otprilike pet centimetara u tri nedelje.

 

Keli svoje klijente savetuje da konzumiraju kvalitetnu hranu kako bi bili sretni, i da izbegavaju brzu hranu zbog koje će ih gristi savest. Ova nutricionistkinja ne priznaje brojanje kalorija, već je fokus na konzumiranju raznolikih hranjivih, ukusnih namirnica koje suzbijaju hormone gladi. Rezultat je manje razmišljanja o hrani zahvaljujući čemu se i kilogrami lakše gube. 

 

Jezivo tanak struk NEMA samo zahvaljujući vežbanju: Pevačica pije 2 kašičice ove tečnosti dnevno i kune se u njenu efikasnost (VEĆ JE IMATE U KUĆI)

 

Glavni fokus u životu ne bi trebalo da bude hrana, već prijatelji, porodica i ono što vas usrećuje, ističe Lavekova i daje 3 ključna saveta za uspešno mršavljenje koje svako može poštovati svakog dana:

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker