zaboravite branđelinu

Ljubavna priča o kojoj danas priča ceo svet: Njihova ljubav je snažnija od godina, bolesti, daljine... (VIDEO)

0
Sećate li se bake i deke koje je sudbina razdvojila nakon 62 godine srećnog braka? Njihova priča je dobila još jedan obrt!
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Anita (81) i Volf (83) Gotšalk iz Kanade venčali su se 1954. godine u Diseldorfu u Nemačkoj i od tada se nisu razdvajali. Zatim su se odselili u Kanadu, u potrazi za boljim životom, i tamo su više od šest decenija proveli u skladnom braku, stvorili porodicu i odgajili decu. A onda su u poznim godinama, morali da se razdvoje jer su smešteni u različite staračke domove.

 

Reakcije poznatih na razvod Breda Pita i Anđelina Džoli: Pa kako danas da odem na posao?!

 

Oboje su već ozbiljno narušenog zdravlja, i morali su da se presele u dom jer više nisu mogli da vode računa o sebi. Kako nijedan dom nije mogao da prihvati dvoje novih stanara, oni su neko vreme živeli na različitim adresama i viđali su se svega nekoliko puta nedeljno. I svaki put kad bi se sreli, oboje su se gušili u suzama.

 

 

 

Pa, ta stvar je konačno rešena - ovo dvoje staraca konačno su ponovo zajedno, njihova unuka koja je preko Fejsbuka molila sve koji su u mogućnosti da im pomognu da reše problem, objavila je da su njeni baka i deka ponovo zajedno!

 

Najpoznatiji dečak na svetu je porastao: Evo kako danas izgleda mališan koji je na internetu sinonim za uspeh (FOTO, VIDEO)

Volfram i Anita su konačno ponovo zajedno, pošto je on preseljen u dom u koji je ona bila smeštena. Oboje su plakali od sreće, i jako smo zahvalni što će preostale godine provesti pod istim krovom."

 

 

makonda-tracker