i dalje je presladak!

Najpoznatiji dečak na svetu je porastao: Evo kako danas izgleda mališan koji je na internetu sinonim za uspeh (FOTO, VIDEO)

0
"Najpoznatija beba na internetu", kako ga je nazvao Si-En-En, zapravo je Semi Grajner, koji je 2007. postao poznat kao "Uspešni klinac".
foto: Flickr (Laney Griner)/Printscreen
foto: Flickr (Laney Griner)/Printscreen

Ova fotografija korišćena je u reklamne svrhe, kao i za izražavanje osećanja, informisanje prijatelja na društvenim mrežama o nekom uspehu itd. Reč je o jednom od najpopularnijih memova u istoriji interneta!

 

Sve je počelo kada je Lenli Grajner 2007. godine na sajtu Flickr objavila fotografiju svog sina Semija dok je ovaj pokušavao da jede pesak.

 

Neverovatan video koji je zaludeo internet: Ovaj preslatki pas će vas oduševiti (VIDEO)

 

Ovaj portret je nazvan "Mrzim kule od peska", što se Grajnerovoj nije dopalo jer je činilo da njen sinčić deluje kao mali grubijan.

 

Prošlo je devet godina, a Semi je i dalje jednako simpatičan, dok njegova mama još uvek ne može da odoli prilici da ovekoveči njegove avanture.
On se odnedavno bavi "bitboksingom", koji izvodi odlično, pa Lenli često objavljuje njegove fotografije i snimke.

 

Ovaj muškarac je zapalio internet: Da li je ovo najseksepilniji čovek na svetu? (FOTO + VIDEO)

 

Ipak, kakve god fotografije Grajnerova snimila u budućnosti, teško da će neko tako silovito osvojiti internet kao "Uspešni klinac". Evo kako on izgleda danas.

 

makonda-tracker