verovali ili ne

Ni kad je rodila ćerku nije promenila izraz lica: Ona se nije nasmejala već 41 godinu - razlog je razbesneo sve žene! (FOTO)

0
Tes Kristijan ima 51 godinu, a osmeh se na njenom licu nije našao od desete! Njen neobičan način razmišljanja ne podržavaju ni ostale žene ni stručnjaci...
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Naime, ona je objasnila je to tajna njene mladolikosti! Kako bi što duže ostala lepa i izbegla pojavu bora, ona je u desetoj godini prestala da se smeje. Kako joj je to uopšte pošlo za rukom?

 

Mračna tajna skrivana godinama ili samo zlonameran trač? Holivudom se širi neverovatna priča o Dženifer Garner! (ANKETA)

Nemam bore, samu sebe sam trenirala da kontrolišem mišiće lica. Svi me pitaju jesam li ubrizgavala botoks, ali nisam - i znam da je to zato što se nisam ni smejala ni osmehivala!", objasnila je Tes.

Ona ne vidi problem u tome.

Moja posvećenost se isplatila, nemam nijednu boru na licu. Da, sujetna sam i hoću da izgledam mlado", kaže ona i dodaje da je njena strategija prirodnija od botoksa.

Štaviše, Tes je otkrila da se nije nasmešila ni kada je prvi put držala u naručju svoju ćerku!

 

foto: Youtube Printscreen

Međutim, malo ko bi se složio da je ovo dobra ideja. Tako dermatolog Nik Lov ističe da ova taktika možda jeste delotvorna, ali napominje da bi život bio zaista neobičan bez mimike.

 

Iza plavih očiju se krije nešto NEVEROVATNO: Nikad više ih nećete gledati na isti način!

Odsustvo smeha jeste opcija, ali je teško držati se toga, da ne govorim o tome što ćete dosaditi svom partneru i zbunjivaćete svoju decu", objasnio je dr Lov.

Međutim, psihološkinja Amanda Hils napominje da je smeh veoma važan za mentalno zdravlje jer se zahvaljujući njemu luči endorfin. Što se više smejemo, srećnije se osećamo.

Odsustvo smeha ima suprotan efekat. Mirno lice bez emocija neće dozvoliti mozgu da pokupi signal da ste srećni. I samim tim što osmeh privlači ljude, ljudi koji izgledaju nesrećno ih odbijaju, zbog čega ćete verovatno biti nezadovoljni, čak i ako ste zapravo srećni", kaže Hilsova.

foto: Youtube Printscreen

 

Od sutra svakog dana pijte po jednu kašiku maslinovog ulja: Već prvog dana, primetićete neverovatnu promenu!

 

Ipak, Tes Kristijan tvrdi da to nije slučaj u njenom životu.

Nisam nesrećna. Volim život. Samo nemam potrebu da to pokazujem šetajući okolo s kezom na licu", kaže Tes.

Međutim, njena životna priča je naljutila sve žene koje su je pročitale. Tako se na društvenim mrežama može pročitati mnogo negativnih komentara na račun Tes - između ostalog i naslađivanje jer joj život lišen osmeha nije sprečio pojavu podočnjaka. Ipak, najviše je onih koji tvrde da bi radije živeli punim plućima i osmehivali se porodici i prijateljima nego što bi ceo život imalu suzdržan izraz lica - samo zbog lepote, koja svakako dolazi iznutra.

 

makonda-tracker