morala da gugla kako izgleda luk

49 sekundi koje ćete pogledati 100 puta: Urnebesan snimak 16-godišnje naslednice slavne porodice postao VIRALAN

0

Ćerka Sofije Kopole je kažnjena jer je želela da iznajmi helikopter očevom karticom, a onda je snimila video kojom je pokrenula pitanje nepotizma.

foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia
foto: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Naslednica legendardnog reditelja Frensisa Forda Kopole, Sofija Kopola je sa muzičarem Tomom Marsom dobila ćerku Romi Mars.

 

Ona danas ima 16 godina, a njen snimak na društvenim mrežama je postao viralan.

 

Naime, na početku videa je otkrila da je kažnjena zbog pokušaja da iznajmi helikopter koristeći kreditnu karticu svog oca.


U Tik Tok videu, koji je za kratko vreme postao viralan, Romi priča o nepotizmu dok kuva u kuhinji svojih roditelja.


- Napravite pastu sa sosom od votke sa mnom, jer sam kažnjena jer sam pokušala da iznajmim helikopter od Njujorka do Merilenda tatinom kreditnom karticom, jer sam želela da večeram sa prijateljem iz kampa - započela je tinejdžerka video.


Romi je započela svoj video o kuvanju tako što je upozorila svoje pratioce da nije znala razliku između belog i crnog luka, da je greškom iseckala crveni luk i da je morala da gugla kako izgleda luk

 

Kako je priznala, ovaj video je nastao baš zato što joj nije dozvoljeno da ima javne naloge na društvenim mrežama, a pošto je kažnjena, očigledno joj se probudio buntovnički duh. 

 

- Evo zašto - rekla je dok je uzimala očevu nagradu Gremi.

- Ne žele da budem dete iz nepotizma, ali TikTok me neće učiniti poznatim, tako da to nije bitno - rekla je Romi.

 

Potom je predstavila dečka svoje bebisiterke, Arija, koje je nazvala svojim "zamenskim roditeljima", jer "moji roditelji nikad nisu kod kuće".

 

Iako je ovaj video obrisan sa njenog naloga, jedan korisnik Tvitera je ponovo postavio snimak. 

 

Jedni su oduševljeni iskrenošću, a drugi se pitaju da li je ovo samo deo predstave s obzirom da potiče iz porodice reditelja i da je možda nasledila talenat. 


 

makonda-tracker