SREĆNO IM BILO

VERENIČKI PRSTEN JOJ JE BIO PRED NOSEM SVAKOG DANA: Ovaj momak je ČITAV MESEC igrao igru sa devojkom, a njegova prosidba je NAJORIGINALNIJA IKAD!

0

Edi Okoro svojoj je dugogodišnjoj devojci držao prsten pred očima svakih par dana, ali ga je toliko vešto skrivao da ona nije ništa naslutila. Svaki od tih "pokušaja" uspeo je uslikati.

foto: Facebook Printscreen
foto: Facebook Printscreen

30-godišnji mladić iz engleskog Herefordširea kupio je dijamantski prsten ranije ove godine kako bi zaprosio svoju devojku Kali Rid (28), ali nije hteo preterano da žuri.

 

Dok je čekao pravi trenutak, fotkao se dok joj je držao prsten doslovno pred očima, a ona nije imala pojma.

 

"Oni koji su prošli kroz prosidbu znaju da se to treba uraditi na autentičan način koji govori nešto o tome kakav ste zapravo par i kakva ste osoba", poručio je Edi.

 

 

"Neki planiraju maštovit obrok ili zaprose devojku velikim transparentom. To tako nisam mogao da uradim jer moja devojka zna da ja nikad ništa ne planiram. Uglavnom reagujem spontano i improvizujem", dodaje kreativni dečko.

 

Edi je znao da će ga devojka odmah "provaliti" ako ne smisli unapred razrađen plan. Zbog toga je prsten nosio svuda i čekao da se pojavi najbolji trenutak za prosidbu, da to bude u njegovom spontanom stilu.

 

"Nakon skoro mesec dana čekanja, sedeo sam na sofi i video se prsten, a Kali me skoro uhvatila kako blejim u njega. Tad mi je sinulo. Treba da zabeležim te trenutke čekanja", govori Edi.

 

 

Tako je počeo da fotka te trenutke, jedan od prvih je bio dok je njegova cura kupovala nešto u prodavnici, a leđa su joj bila okrenuta.

 

Potom joj je prsten stavio na ruku dok je spavala. Ideja je bila da fotografiše što više trenutaka dok pravi trenutak ne dođe, ili dok devojka već jednom ne shvati šta se događa.

 

Četiri nedelje je igrao igru dok se konačno nije stigao pravi trenutak. Edi tek treba da otkrije kako je na kraju zaprosio devojku, a objaviće to tokom ove nedelje na Fejsbuku. Otkrio je samo to da je Kali pristala i da nije uhvaćen pre vremena.

 

Par je objavio fotografiju na kojoj Kali nosi lep dijamantski prsten na svojoj levoj ruci, a Edijeva priča je postala viralna. Njegovi obožavatelji željno iščekuju da otkrije kako je prošla prava prosidba, a Edi im je obećao da će i ta priča biti "podjednako" dobra kao i ova koja je prosidbi prethodila.

 

 

makonda-tracker