originalno i romantično

Godinu dana je nosila verenički prsten A NIJE NI ZNALA: Najinteresantnija prosidba za koju ste čuli (VIDEO)

0
Verovali ili ne, ova devojka je punih godinu dana us vakom trenutku imala na sebi verenički prsten, a nije imala pojma o tome.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Teri je uspeo da svojoj devojci da verenički prsten koji je nosila godinu dana, a da nije imala pojma o tome!

 

Da objasnimo.

 

Većina muškaraca želi da na neki poseban, originalan način zaprosi svoju devojku, ali ovaj momak je u tome otišao korak dalje.

 

Teri iz Australije je sam napravio ogrlicu koja ima drveni privezak i poklonio ju je svojoj devojci. U drveni privezak stavio je verenički prsten i poklonio ga devojci za godišnjicu veze.

 

Kaže da je bila oduševljena i da od tada nije skidala ogrlicu.

 

Muškarci, obratite pažnju: Devojke širom sveta uzdišu zbog ova tri verenička prstena poznatih lepotica! (FOTO)

 

- U nekim trenucima sam bio zabrinut, a najgore mi je bilo kada smo prvi put prolazili kroz skener na aerodromu. Nisam razmišljao o tome da će možda morati da prođe kroz skener, a onda bi se to pretvorilo u veridbu na aerodromu - priča Teri.

 

Srećom, prsten je nekako ostao neprimećen u ogrlici celih godinu dana, sve dok Teri nije odlučio da joj postavi pitanje.

 

Zajedno su otputovali u Škotsku, a kada su otišli u obilazak pećine, pitaju ju je da li može da pozajmi ogrlicu kako bi napravio fotografije.

 

Krišom je otvorio drveni privezak, podesio kameru i krenuo ka njoj da joj vrati ogrlicu. Kleknuo je ispred nje i pokazao joj šta se nalazi u privesku.

 

- Stajala je zapanjena nekoliko sekundi, pokušavajući da shvati šta se dešava, a onda je rekla da.

 

Ovakav prsten SIGURNO još niste videli: Komad nakita kojim je Serena Vilijams isprošena izazvao slave smeha (FOTO)​​​​​​​

 

Teri kaže da kada se Ana smirila, pitala ga je da li je prsten sve vreme bio unutra, a zatim mu rekla : Mogla sam da je izgubim, idiote.

 

Kaže da su osećanja njegove devojke, sada verenice bila pomešana i da je bila srećna i ljuta.

 

Teri je snimio celu prosidbu koja je postala hit na Internetu i oduševila mnoge originalnošću.

 

Pogledajte video.

 

 

makonda-tracker