Dirljivo

Ovo je moj 21. rođendan i primila sam poslednji buket cveća: Emotivna poruka vredna više od 300.000 šerova (FOTO)

0

Pročitajte potresnu priču o jednom neverovatnom tati čija je ljubav prema ćerki prevazilazila sve granice i svetove...

foto: Youtube Screenshot
foto: Youtube Screenshot

Tviter objava Bejli Selers postala je viralna. Danas broji više od 300.000 podela i skoro milion i po lajkova. Mnogi korisnici sanjaju o trenutku kada će neki njihov tvit doživeti ovakav uspeh, ali ne i Bejli. Ona je samo pokazala svetu čoveka kojeg je, na veliku žalost, izgubila.

 

Tate, obratite pažnju: 5 načina da pomognete svojoj ćerkici da izgradi samopouzdanje

 

Kada joj je bilo 16, njen otac Majkl izgubio je borbu sa rakom. Mađutim, pre smrti, pobrinuo se da njegova mezimica svake godine za rođendan dobije buket cveća od tate. Ta dirljiva porodična tradicija doživela je kraj na Bejlin 21. rođendan, kada joj je tata iznova silno nedostajao, kao da nije prošlo pet godina. I iz tog razloga, ovaj rođendan će posebno pamtiti.

 

Propratno pismo ju je posebno potreslo.

Ovo je poslednje pismo za tebe, dok se ne sretnemo opet. Budi srećna i živi život punim plućima. Biću uz tebe za svaki važan korak u tvom životu, samo pogledaj okolo i tu sam."

Pismo jednog tate se munjevito širi internetom: 9 stvari koje SVAKI roditelj mora da kaže svom detetu

 

Bejlinom tati dijagnostikovan je rak pankreasa dve nedelje nakon Božića 2012. godine, naveo je Indipendent, a preminuo je već pola godina kasnije. Za sobom je ostavio suprugu, ćerku Bejli, i troje starije dece. Bejli je svake godine fotografisala i objavljivala cveće na društvenim mrežama, te ju je to što je ova postala viralna veoma iznenadilo.

Iskreno, mislim da moj tata ima neke veze s tim. Hteo je da moj rođendan bude spektakularan, i evo", konstatovala je ona.

makonda-tracker