ni supermodelima nije lako

Lepa Ruskinja je kraljica osvete izneverenih žena: On nije ispunio obećanje, ona mu je priredila iznenađenje koje neće moći da zaboravi (FOTO)

0

Ruska manekenka Kristina Kučma razbesnela se nakon što njen dragi nije učinio ono što joj je obećao, a posledice njenog besa dugo će se prepričavati...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Prelepa manekenka i bankar Gaj Đentile uživali su u skladnoj vezi, zbog čega je Kristina bila neprijatno iznenađena njegovom odlukom da raskine.

 

Đentile je ruskoj lepotici saopštio svoju odluku tokom večere u jednom restoranu na Bahamima, a ona je odmah počela da kuje plan za osvetu.

Kako je sam Đentile ispričao za The New York Post, do raskida je došlo jer je Kristina nakon godinu i po dana veze od njega tražila 50.000 dolara kako bi pokrenula sopstveni biznis.

 

 

On joj je pre toga kupovao izuzetno skupocene poklone: luksuzne torbice, najnoji model telefona iPhone, slušalice itd, pa je pomislio da je to što mu traži novac previše.

 

Njegova osveta biće žestoka: Bivši muž verenice princa Harija priredio neprijatno iznenađenje kraljevskoj porodici

 

Ako mu je bilo lako da raskine s njom, osveta koju mu je Kučma pripremila ju je, međutim, definitivno učinila ženom koju biznismen nikad neće moći da zaboravi!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker