ni supermodelima nije lako

Lepa Ruskinja je kraljica osvete izneverenih žena: On nije ispunio obećanje, ona mu je priredila iznenađenje koje neće moći da zaboravi (FOTO)

0

Ruska manekenka Kristina Kučma razbesnela se nakon što njen dragi nije učinio ono što joj je obećao, a posledice njenog besa dugo će se prepričavati...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

 

Prelepa manekenka i bankar Gaj Đentile uživali su u skladnoj vezi, zbog čega je Kristina bila neprijatno iznenađena njegovom odlukom da raskine.

 

Đentile je ruskoj lepotici saopštio svoju odluku tokom večere u jednom restoranu na Bahamima, a ona je odmah počela da kuje plan za osvetu.

Kako je sam Đentile ispričao za The New York Post, do raskida je došlo jer je Kristina nakon godinu i po dana veze od njega tražila 50.000 dolara kako bi pokrenula sopstveni biznis.

 

 

On joj je pre toga kupovao izuzetno skupocene poklone: luksuzne torbice, najnoji model telefona iPhone, slušalice itd, pa je pomislio da je to što mu traži novac previše.

 

Njegova osveta biće žestoka: Bivši muž verenice princa Harija priredio neprijatno iznenađenje kraljevskoj porodici

 

Ako mu je bilo lako da raskine s njom, osveta koju mu je Kučma pripremila ju je, međutim, definitivno učinila ženom koju biznismen nikad neće moći da zaboravi!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

Kako je Đentile ispričao, Kristina mu je poslala poruku čiji ga je sadržaj uplašio.

 

- Lažovčino! Rekao si da ćeš mi pomoći da započnem posao! To su bile tvoje reči. Sada želiš da budeš investitor? Pa, investitore, imam iznenađenje za tebe u dvorištu, počni prvo s tom idejom o ulaganju - poručila mu je.

 

Reditelj ju je terao da snimi nepotrebnu scenu seksa: Glumica mu se osvetila na šokantan način

 

Kad je stigao kući, u bazenu je ugledao skupoceni Mercedes S400 hybrid! Najpre se uplašio jer je pomislio da je i ona u automobilu.

 

 

- Nisam u tom trenutku mislio na auto. Ali kada sam shvatio da ona nije unutra, onda sam počeo da besnim što je izvela tako nešto posle svega što sam uradio za nju - kaže on i zaključuje: - Ja sam šutnuo nju, ona je šutnula moj automobil.

 

makonda-tracker