Farma: Raka je napustio imanje

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

elmer

22-06-2010 19:19h
Firci izazivao direktora RTS? Hahahaha... Mladjani "komicar" je pokusao da bude duhovit, pa je nakon izlaska Rake pokusao da nastavi sa provokacijama, ali je ubrzo bio primiren na jedini moguci nacin. Straigt in face! Potom je poceo da se krsti, doziva Boga i izigrava neku zrtvu. Pa ja sam samo hteo da malo provociram...smrc...a on meni tako... smrc...kakav covek...smrc...oni su mi rekli da nece izbaciti Raku...smrc...kako sada da postanem popularan kad me ovaj Firci ovako zakopava...smrc...jao, si ga vama cika Maricu sto ste me ovako nasankali...smrc

neso

22-06-2010 16:12h
ne znam sta da kazem u startu farme navijao sam za macu jer je po meni bio duhovit,sarmatan i vodio je farmu na pravi nacin tj kroz zabavu.kako je vreme odmicalobio je sve drskiji bezobrazniji ,vulgarniji i njegovo ponasanje je prelazilo sve mere ukusa da bi zadnjih nekoliko sana njegovo ponasanje postalo totalno nakaradno.ne znam sta je razlog i ne interesuje me a sada je moj faforit za pobedu dragana jer se ponasa kako treba.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: