Farma: Raka je napustio imanje

2
Došlo je vreme da prvi finalista napusti Farmu. Odlukom publike, Raka je, kao farmer sa najmanje glasova, napustio Farmu. On se pozdravio sa ostalim farmerima i krenuo ka studiju.

U kuhinji su Miloš, Gagi i Mina razgovarali o Milošu. Miloš je za sebe rekao da diktira sve na Farmi. Dodao je da je prvo trebalo stvoriti radionički klan, a onda ga napasti. Iako nije bio u dobrim odnosima sa radioničkim klanom, rekao je da je Firči bolji čovek od Mace.

Mina i Gagi su bili sami u kuhinji. Gagi je upitao kakvo je njeno mišljenje o Milošu. Odgovorila mu je da je prilično dobro jer je još nije razočarao, ali da će mu pokazati ko je Mina ako je razočara.

Nastavili su razgovor u spavaćoj sobi. Tema je bila finalno veče Farme. Mina je tvrdila da Miloš ne bi mogao da podnese da ona ima više glasova od njega, a da nisu u dobim odnosima. Dodala je da bi volela da Firči bude jedan od troje Farmera koji će poslednji napustiti Farmu. Gagi se složio sa njom. Ona ne bi volela da Zorica pobedi jer smatra da stalno potcenjuje ostale farmere. Gagi je dodao da se Zorica veštački smeje, što ga iritira.

Složili su se da će biti veliko razočarenje za sve farmere ukoliko pobedi neko ko ti ne zaslužuje.

U dnevnoj sobi su Raka, Gagi, Ivan i Miloš ćaskali o Dejanu. Raka je razočaran njegovim povratkom na Farmu, pa je prokomentarisao da ga Dejan strašno nervira. Dejan je to čuo, pa se priključio razgovoru i nastavio da zafrkava Raku sa nekoliko pošalica. Raka se zahvalio Bogu što su njegova deca normalna i nisu kao Dejan.

Farmeri su rešili da se opuste uz muziku i pesmu. Ivan i Nemanja su svirali gitaru, dok su ostali farmeri pevali i igrali. Zorica je izašla u dvorište i, uz pesmu, šetala.

Zorica je pozvala farmere da se okupe za stolom kako bi ručali. Svi su uživali u ručku osim Miloša koji je sedeo za stolom, ali je odbio da jede.

U spavaćoj sobi su Dejan i Miloš razgovarali o moralu i čestitosti. Maca je ušao u sobu i legao u krevet. Slušao je razgovor između Dejana i Miloša, koji su bili na krevetu pored njega, dobacivši s vremena na vreme poneku opasku.

Maja je rekla Dejanu da je totalno ne duhovit. Raka je dodao da ga je neko poslao da pravi budalu od sebe bez razloga, i da bi ga sa tom krunom na glavi isterali iz sela.

Nemanja i Milena su u spavaćoj sobi. Milena je posavetovala Nemanju da mora da bude oprezniji i pametniji, i da ne sme da se meša u svađe nego da pusti ostale da potonu. Ona je uverena da ako neki ljudi krenu da tonu , povuku ljude oko sebe za sobom, ali je rekla da je ona drugačija, i da ona gura nekoga na površinu. Dodala je da u borbi između ljubavi i mržnje, mržnja skoro uvek pobedi.

Maca je sa Ivanom i Marijom u dnevnoj sobi. Pridružio im se i Dejan i pitao Mariju šta znače reči na njenoj tetovaži. Ivan je pitao Dejana da li će i on uraditi tetovažu. Maca se ubacio rečenicom na Dejanov račun, da direktor televizije ne može da ima tetovažu. Dejan je odgovorio da će ga ubaciti u svoj reality šou kada ga bude napravio. Maca je rekao da Dejan nema dovoljno para za svoj reality šou, a potom ga je terao iz dnevne sobe.

Raka je u dnevnoj sobi objašnjavao Mariji i Mini kako bi svet izgubio balans ako bi nestali svi insekti. Zatim je nastavio da im objašnjava kako su se pojavile neke od najraširenijih svetskih bolesti. Za Dejana je rekao da je enciklopedija gluposti i da ne može da veruje da se neko tako ponaša.

Miloš je u spavaćoj sobi razgovarao sa Ivanom i Gagijem. Rekao im je da ih smatra za svoju braću i da bi im pomogao bilo kada. Ohrabrio ih je da, kada god im bude potrebna, zatraže njegovu pomoć.

Ognjen se, na iznenađenje svih farmera, pojavio na vratima kuće. Odlazi u dnevnu sobu gde okuplja sve farmere. Postavlja im pitanja gostiju koji su studiju. Zorica je skrenula pažnju Milošu na njegovu izjavu o poklonjenom psu kojeg je prodao.

Nakon prvog kruga pitanja Miloš je prokomentarisao kako su gosti bezobrazni jer Dragani postavljaju neprijatna pitanja.

Došlo je vreme da prvi finalista napusti Farmu. Odlukom publike, Raka je, kao farmer sa najmanje glasova, napustio Farmu. On se pozdravio sa ostalim farmerima i krenuo ka studiju.

Po Rakinom napuštanju Farme, farmerima je priređena žurka uz živu muziku. Posle žurke u spavaćoj sobi je Firči pokušao da isprovocira Dejana, međutim, osim kratkog odgovora na jednu od prozivki, Dejan nije naseo na provokacije.

makonda-tracker