Farma: Milena i Raka u duelu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Tanja K.

12-06-2010 22:11h
Minina opsesija Zoricom Brunclik polako ali sigurno prelazi u bolest. Žalosno.

Mina je na Farmu ušla sa već formiranim predrasudama u vezi sa Zoricom. Konkretno, ne može očima da je gleda. A zašto? Zato što ju je Zorica u jednoj emisiji "navela" da prizna kako nikada nije pročitala nijednu knjigu. Pa, šta joj je Zorica tu kriva, pa da Mina stalno tvrdi da ima neraščišćene račune s njom? Umesto što je konstantno ogovara, Mini je bolje da iskoristi slobodno vreme da pročita barem jednu knjigu.

Tereza

13-06-2010 00:57h
E ,Rako ,Rako Imas pravi profil srpskih ,bezvrednih politicara.Ukakao si se od straha pred duel.Publika ti dala i vise glasova nego zasluzujes,a , mislim da ti je i Milena pripomogla.Dakle ,procitan si.
Zalis se da si oslabio.Zasto? Ponedeljkom si jeo kao za opkladu a bogami i drugim danima.Folirao si da se ubijas od posla,a za skoro tri meseca dva _tri puta si uradio nesto vise. Vidi ti se po trbuhu da se bas ni u svom domacindtvu ne pretrzes od posla. Zato si stalno i bezao u politiku.
Zao mi je sto nisi bio u duelu sa nekim drugim,ko te ne bi pustio da prodjes.Milena je, nazalost, morala da izadje.Meni je iskreno zao .Ako je Sasa udalji iz granda,bice to njegova slabost.Milena je vesela ,pozitivna.Po moralu mnogo iznad maje ,dragane i da ne nabrajam, veoma lepo peva i zaista neobicno lepa> Nadam se da ce Sasa,covek kojg zaista vrlo postujem i cenim ,zbog uspeha koji je posigao na estradi,blago ,ako uopste treba, kazniti Milenu.
Ostareli ,polumrtvi ljudi,u kojima ni ne tinja tracak emocija,strast i ljubav na koju su sasvim zaboravili, pakosno ,staracki,licemerno(al* sta ce, kamencici u glavi zapusili im krvene sudove) neka pokusaje da se sete sta znaci ljubav.Milena se branila psovkama a kako bi mogla drugacije.Ne poredite je sa Topalkom.On je potpuno druga prica.Musko,ozenjen,ostvaren kao roditelj, uvek je flertovao.Zamislite neku zenu sa farme da se tako ponasala. I zato ostavite Milenu svi vi lazni moralisti i licemuri.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: