Farma: Milena i Raka u duelu

Ovonedeljni duelisti su Milena i Raka. Milenu su izabrali farmeri u neizvesnoj dodeli štapića. Gazdin štapić je bio odlučujući, tako da je ona prvi duelista. Raka je, kao farmer sa najmanje glasova publike, izabran za drugog duelistu. Njih dvoje će se takmičit
2
1 / 20

U dnevnoj sobi su Raka, Zorica i Maca ispijali jutarnju kafu. Zorica je zasmetalo jer su Miloš i Firči dobili nagradu iako su se vređali. Ona je zaključila da to nije pošteno prema ostalim farmerima. Zapitala se gde je timski duh u tome, pa je odlučila da se u znak protesta više ne takmiči.

Mina i Dragana su na u dvorištu ogovarale Zoricu. Mina je rekla za Zoricu da je matora babetina, a zatim je imitirala. Ona je rekla da bi bilo super kada bi se Miloš i Firči vratili kao najbolji drugari. Požalila se Dragani kako je Milena uzela vodu u kuhinji bez pitanja, rekla joj je da jedva čeka da joj Milena „stane na žulj“.

Zorica, Dragana i Raka su u dvorištu razgovarali o Milošu i Firčiju. Razmišljali su šta bih njih dvojica mogli da rade, i kuda su uopšte otišli. Zorica se ponadala da će im Miloš i Firči doneti nešto lepo, kao na primer, poklone. Raka je tvrdio da nema ništa od toga, a zatim je upitao ostale farmere za mišljenje o tome ko će napustiti Farmu ove nedelje. Dragana je rekla da je moguće da će možda baš ona napustiti Farmu.

Miloš i Firči su se vratili na Farmu, vidno srećni. Prvi farmer koji ih je dočekao je Mina.

Zorica, Miloš, Dragana i Mina su razgovarali o izuzetno toplom vremenu na Farmi poslednjih nekoliko dana. Takođe su spomenuli i problem sa mušicama koji imaju.

U spavaćoj sobi su se Dragana i Mina upustile u raspravu. Dragana je tvrdila da se Mina istresa na njoj. Mina je tvrdila suprotno, nije se složila sa njom. Dragana joj je rekla da ima problem, ali da ona ne može da joj pomogne. Dragana je otišla u kuhinju gde joj se pridružio Miloš. Rekla mu je da Mina ne želi da šeta pse sa njom, pa je Miloš konstatovao da je Mina postala nervozna.

Mina i Dragana su nastavile svoju svađu. Dragana je zamerila Mini jer je, kako kaže, Mina često vikala na nju. Rekla joj je da ima gadnu narav i da ne želi više da je toleriše. Rekla je da je dva meseca pokušavala da je shvati i da se uskladi sa njom, da je prihvati takvu kakva je, ali više ne želi. Dodala je da je uvređena i povređena. Rekla je da sve uvek mora biti po Mininom. Dragana je odlučila da više ne želi da bude prijateljica sa Minom i da više ne želi da je trpi. Dragana je rekla i da je Mina stalno ljuta i namrgođena, nervozna i da joj sve smeta. Mina joj je odgovorila da njoj smeta što Dragana nema strpljenja i što je sva „na note“, da je uvek nasmejana i da nikada ne menja raspoloženje. Rekla je i da nije imala nameru da viče na nju.

Dragana se požalila Zorici i Raki da se nešto ranije posvađala sa Minom. Miloš joj je rekao da on ne sme ništa da kaže jer su mu obe isto drage.

Zorica joj je rekla da može samo da je zagrli i tako joj pruži utehu. Zorica se složila da je Mina malo eksplozivna, i da ima težak karakter. Dodala je i da se ponaša suviše neozbiljno.

Došlo je vreme za duel. Prvi duelista, izborom farmera je Milena. Iako je rezltat dodele štapića bio nerešen, gazdin štapić je važio duplo, tako da je gazda odlučio da Milena ode u duel. Drugi duelista, odlukom publike je Raka. Raka je imao najmanje glasova publike tako da će se takmičiti sa Milenom u kvizu znanja.

Raka je teško primio činjenicu da je imao najmanje glasova publike.

 

 

makonda-tracker