Magazin In o Farmi i farmerima

1
U emisiji Sanje Marinković u subotu 12. juna govoriće se o najpopularnijem domaćem rijalitiju, a gosti u studiju biće prijatelji i rođaci popularnih farmera, kao i bivši učesnici Farme
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Ko su ljudi koji danima zabavljaju pesmom i šalama široki auditorijum Pinkovih gledaoca i  istovremeno šokiraju javnost vulgarnim psovkama? Kako se objašnjava pojava velike medijske pažnje i svakodnevne polemike o ponašanju farmera? O svemu tome govoriće gosti Magazina In, koji su bliski sa učesnicima ovog neobično popularnog reality show programa: Bora Drljača, veliki prijatelj Miloša Bojanića, suprug Zorice Brunclik - Miroljub Aranđelović Kemiš, Draganin brat Miloš Milošević, Minin suprug Igor Kostić sa ćerkom Anastasijom i Biljana Sečivanović, prevačica Granda, koja je i prijateljica Milene Ćeranić i Nemanje Stevanovića. Gostovaće i učesnici Farme koji su izašli u poslednje dve nedelje sa, Maja Odžaklijevska i Gagi Đogani, kako bi gledaoci čuli i nekoga od samih aktera događaja koji su poprilično uzdrmali javnost i podelili milionsko gledalište Pink televizije.

Na temu koliko ovako razgoljeni program iz realnog života može pozitivno ili pak negativno uticati na televizijske gledaoce, debatovaće profesor Nebojša Pajkić.

makonda-tracker