Farma: Dan mladosti i novih svađa

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

sanja

26-05-2010 14:35h
Zar je Gagi isao u skolu?

micky

26-05-2010 14:56h
samo do četvrtog razreda!

ja podgorica

26-05-2010 15:05h
GAGI I NE YNA KO JE TITOV PIONIR ...ALI RAKA PAMETNJAKOVIC JA TU DA MU OBJASNI....HA...HA////////////////........HA

branislav

26-05-2010 15:14h
koja sramota od Zorice i Rake, oni su nagovarali milenu i nemanju da stave minu da ne bi slucajno od njih dvoje neko bio.Mina i Dragana apsolutno ne pripadaju ovoj grupi olosa svake vrste.glasam za Minu i Draganu.

jelica WUPPERTAL

26-05-2010 17:16h
-26 maj 2010 Jako mi je zao sto su tolko ponizavali gos. Bojanica tamo su izgovarane jako ruzne , reci od njih sviju ali naj vecu ,cenu je gos. Bojanic podnio .Jako je vredan i sposoban : tu su mu ZAVIDNI ! Mina ce naj verovatnije isto tako proci MINA JE MOJ FAVORIT : gos. Brunclik jako dobro nareduje , samo je treba dvorit i jako je umorna od nosenja LEONA .gos.MAJA je Bogatog recnika .i jako zna da mrzi iz dna ,DUSE . FIRCI nije vredan da ga se dotaknem dno dno (DNO ) OVI drugi mladi naucit ce ih gos. MAJA DRAGANU je vec pocela dok su sedele na , dvoristu .

branko

26-05-2010 23:34h
Pa Maca je najpozvaniji da se izvine jer ono sto je on radio,govorio,pokazivao... se meri sa najnizim ljudskim vaspitanjem. Strasno je da jedan takav covek kaze za sebe da je zavrsio fakultet a da pri tome provocira Draganu. Ocito su do njih *dosli* glasovi naroda a boga mi i vlasti, pa spustaju lopticu. Samo im dajte jos alkohola pa cemo videti reprizu prostakluka,vredjanja,nedolicnog ponasanja...

MIljana

27-05-2010 02:16h
Kakav je lik Gagi njemu je i dan danas zao sto nije postao Titov pionir jer je to tad bila velika stvar.Dakle mislila sam da vise nista od njega ne moze da me iznenadi kad opet najstrasnija glupost. O boze ovaj covek bolje da ne otvara usta!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: