Paparazzo potera: Ceca u izlasku sa decom, Nole pod teškim obezbeđenjem

0
Najveća srpska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ponovo je postala meta praćenja ekipe najgledanije zabavne forme Paparazzo potere, koja je na programu TV Pink u sredu 19. maja, u 21 čas.

Na jednoj modnoj reviji usnimili smo njen susret sa bivšim dečkom koga je maksimalno iskulirala, a zatim smo je pratili do jednog noćnog kluba gde je u izlazak povela i svog sina Veljka. Videćete Cecu kako se ponaša u samom klubu, kao i malog Veljka koji je sve vreme muvao razne, dosta starije devojke.

Tokom održavanja Serbian opena, veliku pažnju smo posvetili i pratnji teniskog asa Novaka Đokovića koji je predstavljao veliki problem ekipi jer je sve vreme uz sebe imao silno obezbeđenje.

Koliko je teško napraviti paparazzo fotografiju, kroz šta su sve prolazili da bi uslikali golišave javne ličnosti i prevare istih govore prvi pravi paparazzo u Srbiji Budimir Ostojić Buda, trenutno najbolji paparazo u Srbiji i idejni tvorac emisije Zoran Ilić Kiza, kao i noćni paparazzo Dragan Gajić Gaja.

Takođe, imaćete prilike da vidite kako je Rada Manojlović tajno ispratila Milana Stankovića u Oslo i kakve je pijačarske torbe nosila naša ekipa. Videćete i kako je izgledala pratnja kapitena Crvene Zvezde Nikole Lazetića koji je bio sa svojom novom devojkom, kao i poznatog glumca Nebojšu Glogovca kako krstari ulicama Beograda na svom motoru.

I kroz ovu epizodu vodi vas intrigantna Sandra Čerin. Autor emisije je Darko Popović.

 

 

makonda-tracker