Koncert Tokio Hotela na MTV-u

1
U petak 7. maja od 21 čas pogledajte snimak koncerta benda Tokio Hotel na kanalu MTV-a
foto: promo
foto: promo

Prošlo je već mesec dana od kad je tinejdž atrakcija zvana Tokio Hotel protutnjala kroz Beograd i izazvala potpunu pometnju među mnogobrojnim fanovima ovog popularnog benda. Strasti se još uvek nisu u potpunosti stišale, a utisci sa koncerta se i dalje prepričavaju…

Ovaj put, za sve one koji nisu prisustvovali ovom spektakularnom koncertu koji je u organizaciji MTV-ja bio održan u Beogradskoj areni, ali i za one verne fanove kojima je ovaj događaj ostao kao jedan od najlepših, MTV je pripremio snimak koncerta  Tokio Hotela održanog u Atini 2009. godine.

U okviru MTV World Stage serijala, imaćete priliku da pogledate nastup ovog nemačkog pop/rock/emo benda koji je 9. oktobra u Atini učestvovao na MTV DAY 2009 na Olimpijskom košarkaškom stadionu.  

Tokio Hotel je osnovan 2001. godine u Magdeburgu u Nemačkoj. Bend se isprva zvao Devilish i osnovali su ga braća blizanci Bill i Tom Kaulitz, zajedno sa svoja dva prijatelja Georg Listingom i Gustav Schäferom. Od samog početka ovaj bend osvaja vrhove top listi kao i simpatije velikog broja devojčica širom sveta.

 

makonda-tracker