Farma: Miloš na rubu živaca

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 1

daca

05-05-2010 22:21h
Veoma edukativno za omladinu,da me je stvarno sramota gledati sa roditeljima.Prokomentarisacu samo da su stari ljudi kao Raka i Milos toliko nisko pali da je zalosno.Nemanja i Milena sa ovo dvoje mapetovaca je dno dna nase ruzicaste televizije.Ubacen je i taj Djus kao predstavnik nedefinisane vrste i kao sada svi treba da popadamo od zabave.Zalim samo da ste ukinuli frekvenciju BK televiziji za koju se nije moglo rec ruznoga reci jer je imala stroge standarde.Ministarstvo kulture bi ponekad stvarno trebalo da proceslja sve TV kuce i da zabrani slicne riality programe,bez obzira sto je to strani program.Sve sto je uvezeno iz inostranstva,nije i dobro.Mladi svet ipak ne preferira farmu gde se litrama sluzi viski i rakija u selotejpom obavijenim flasama i stekovi cigareta sa istom selotejp trakom,vec klubove i druzenja u njima pa makar bilo i samo jedno pice.Ovde te farmere napijate i snimate tada gluposti koje oni prave.Strasno.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: