Farma: VIP gosti, suze i smeh

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

srce75

05-05-2010 13:16h
Nadam se da ce Milena ispasti sl.nedelje jer je namerno htela da bude sluga ove da je publika nebi izbacila.Anabela i Ceca su bile bas lepe.

gaga 05.05.2010.

05-05-2010 22:48h
Slažem se sa Didi i Mirom i takođe želim da poručim mojoj dragoj Bosanki da poštuju i neguju tu prelepu ljubav s Mladenom,jer je njihova ljubav iskrena i prava.Takva ljubav se ne kupuje novcem i zato je sačuvajte od iskušenja.Samo napred slatkiši i srećno.DAJ MU ANJA SRCE SVOJE PO SVAKU CENU,JER TI MLADEN DAJE SVOJE U ZAMENU...

didi

04-05-2010 20:58h
Upravo sam procitala, da su joj ponudili pozamasnu svotu novca da udje za stalno na farmu. Iskreno i svim srcem se nadam da to NECE URADITI. Anabela, NE ULAZI!!! Imas ljubav koja je vrednija od bilo kog novca. Voliš i voljena si. Ima li sta lepše i vrednije od toga? Naravno, osim Lune i Nine. Farma u ovom sastavu ne donosi nista dobro.

Mirjana

05-05-2010 21:00h
Milena do pobede!Meni je devojka super,a Dragana me nervira zato sto glumi dobrotu.

mira

04-05-2010 14:45h
Anabela je sinoc bila prelepa , vidi se koliko joj prija Mladenva iskrena ljubav.Osmeh na licu govori sve, zelja da nastavi dalje, napred sa svojim zivotom.Gagi treba da se zapita da li su svi provodi i ludilo bili vredni razvoda!

jedna mama

06-05-2010 09:26h
Anja NE ULAZI NI POD TACKOM RAZNO NA "FARMU!!! BEZI od bilo kog clana "Klana Djogani" STO DALJE KAKO ZNAS I UMES, zato sto si predobra, prelepa i prepametna ZA njihov nivo. Uz Mladenovu ljubav, paznju i neznost si procvetala kao nikad do sada. Bozanstveno ti se na licu ocrtava sreca, JER ZRACIS!!! I zato samo nastavi tako, posto; NI 1 clan "klana" NIJE VREDAN TEBE, TVOG MLADENA, TVOJA DVA PRESLATKA ANDJELA LUNE I NINE!!!

x

06-05-2010 12:40h
Anabela beži što dalje od te familije Đogani. Nisu te vredni. Nikako ne ulazi na farmu. Uživaj u svojoj deci i ljubavi sa Mladenom. Vas dvoje ste se pronašli i treba da uživate u svojoj ljubavi, ali se i pazite i ne dozvolite da vam to što imate neko pokvari. Samo napred, hrabro!!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: