Farma: VIP gosti, suze i smeh

Sluge za ovu nedelju su Milena i Vlada. Milena se dobrovoljno prijavila da bude sluga, a Vladu je izabrao Nemanja.
7
1 / 16

Farmeri su dobili novi zadatak od Zadruge. U toku ove nedelje treba sami da snime bajku Snežana i sedam patuljaka. Bajka mora da ima naratora, sedam patuljaka, Snežanu, zlu kraljicu, princa i kralja, ali farmeri sami mogu da dodaju neke likove.

Posle nominacija za sluge na Farmu su došli specijalni gosti: Ceca Ražnatović, Anabela Đogani i Ognjan Radivojević.

Farmeri su se obradovali gostima, a Gagi se jako iznenadio Anabelinim pojavljivanjem.

Tokom žurke pričali su o ćerkama i poslu, a Gagi je upitao da li je još uvek sa Mladenom. Pošto je potvrdno odgovorila, Anabela je prokomentarisala da se nada da je podržava na šta joj je Gagi odgovorio da nikada nije imao ništa protiv i da samo želi da ona bude srećna.

Posle odlaska gostiju Gagi se u spavaćoj sobi rasplakao.

Dan na Farmi obeležilo je rođenje novog stanovnika Farme, teleta kome su farmeri dali ime Topalko.

Dok su čekali da se krava oteli, Maca, Ivan, Raka, Zorica i Firči su razgovarali. Raka je upitao Ivana zašto je prethodnu noć, kada je mislio da spava, rekao za njega da je životinja. Ivan se branio da to nije rekao za njega ali je razgovor prerastao u svađu tokom koje su se obojica čas vređala čas smejala. Jedan drugome su govorili da su glupi, da su magarci, Raka je Ivanu prebacio da se šegači i da je dripac, Ivan je uzvratio da će mu slomiti naočare i da mu ne spominje oca. Maca se šalio da je atmosfera napeta zato što se Miloš i Raka brinu na koga će tele da liči.

Ponedeljak je dan određen za pijacu i Nemanja je i ove nedelje doneo farmerima sve potrebne namirnice i hranu.

Miloš je Gagiju u dvorištu na klupi rekao da se promenio i da se sada stalno smeje. Dodao je da to mora da mu je taktika jer je do sada bio neprimetan. Gagi se vidno iznervirao jer ga reč taktika nervira, a on je samo raspoloženiji i ne zna zbog čega bi to smetalo Milošu. Miloš mu je naglasio da je to rekao prijateljski i da sada pokazuje pravog Gagija, a da mu to govori iskreno i da mu se ne udvara. Gagi nije mogao da se smiri, pa je u kuhinji Vladi, Mini i Mirjani prepričavao celu raspravu i negodovao.

Zorica je došla u radionicu kod Maje, Firčija i Sajka i zatražila savet. Žalila se na ostale ukućane jer je izbegavaju i čoporativno se povlače kada se ona pojavi. Ne veruje da su svi mogli na nju da se naljute u istom trenutku i pita njih kako bi trebalo da se ponaša. Maja je savetovala da ne obraća pažnju i objasnila joj da se oni tako ponašaju jer su svi u nekakvim vezama bilo familijarnim bilo ljubavnim.

Đus se šalio sa Gagijem i Ivanom i pričao na šatrovačkom, a između ostalog je spomenio kako Pinkija treba ubiti aludirajuci na Zoricu i njegovu nameru da je provocira i tako iznervira. Zorica je zbog te njegove izjave bojkotovala zajednički ručak, a Maju i Miloša zamolila da je ne nagovaraju da jede sa njima. Rekla im je da nije spremala ručak zbog Đusa i da želi da ostali misle da je to razlog zbog koga ne jede sa njima.

Zorica i Dragana su pričale o njenoj vezi sa Nemanjom, pa je Dragana rekla da je Nemanja pre bio divan i pažljiv i da se dosta promenio. Ona ga razume da se zaljubio i da je to razlog što su raskinuli, ali je jako povredio način na koji je to uradio i to što joj nije rekao nego je sama saznala.

Miloš je Sajku zamerio što ga je indirektno svojim izborom gazde postavio za slugu. Tvrdio je da su se Maca, Firči i on urotili protiv njega i da mu je prvo dao štapić, a onda postavio Firčija za gazdu. Ivanu, Gagiju i Đusu je objasnio da je u pitanju zavera protiv njega u radionici, a Ivan ga je ubeđivao da preteruje.

Milena i Nemanja smatraju da imaju apsolutno poverenja jedno u drugo i da ih je boravak na Farmi ojačao. Milena kaže da njihova veza nije kao što izgleda i da jedva čeka da izađu i da se opuste. Nemanja se kaje zbog nekih svojih reakcija i zna da ih svi osuđuju jer se svađaju, ali objašnjava da je pravio greške jer nije bio opušten i stalno je strahovao kako će njihovo ponašanje da izgleda. Zbog toga je napravio još veći haos.

makonda-tracker