VIP VB: Švaba je pobednik

0
Glumac Milan Marić Švaba, koji je ostvario zapaženu rolu u filmu Rane i seriji Žene sa Dedinja, pobednik je četvrte sezone VIP VB.

 

Finalno veče VIP Velikog brata 2010. otvorila je Jelena Karleuša sa svojom pesmom Insomni. Poslednjoj večeri rijaliti šoua prisustvovali su svi izbačeni ukućani: Ana Bebić, Sanja Brnović, Tamara Simić, Bora Drljača, Divna Karleuša, Ena Popov, Mladen Radulović, i Alden Hadžikarić. Maca je iz kuće isterao Eru Ojdanića koji je bio prvi izbačeni superfinalista.

Ervin Katona drugi je sinoć napustio kuću. Kao i obično nije bio mnogo pričljiv, a ispred kuće ga je sačekala devojka Marija. Kraljica narodne muzike Lepa Lukić bila je treća izbačena ukućanka iz superfinala, a ona je priznala da je zadovoljna svojim učešćem i da joj je drago što je sa svima ostala u odličnim odnosima.

Uz pesmu Slatka mala, Boki 13 je napustio kuću. Iako je dočekan zvižducima publike tokom intervjua izmamio je osmehe i aplauz na Košutnjaku.

Pre nego što je proglašen pobednik četvrtog serijala VIP VB, Nataša Bekvalac je premijerno izvela numeru Dve u meni sa njenog novog albuma koji će se u prodaji naći za mesec dana. Publika iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore birala je između Anabele i Milana Marića Švabe i odlučila da je popularni glumac zaslužio da ode kući sa pedeset hiljada evra.

Luda žurka u kući Velikog brata potrajala je do ranih jutarnjih časova, a neki od ukućana nastavili su provod po poznatim prestoničkim lokalima.

makonda-tracker