VIP VB: U kući šest superfinalista

0
Nakon polufinala u kući Velikog brata ostalo je šest finalist koji će se večeras boriti za nagradu od 50.000 evra i titulu pobednika VIP Velikog brata 2010.

 

Prvi takmičar koji je u polufinalu napusti kuću Velikog brata bio je Bora Drljača, koji je po izlasku iz kuće konstatovao da ni jednim postupkom  nije obrukao svoju decu iako su se oni protivili njegovom ulasku u kuću.

Vest da je drugi ukućanin koji napušta šou Divna Karleuša, najviše je pogodila Bokija, koji je sa suzama u očima ispratio svoju majku. Gospođu Karleuša prva je izljubila rođena sestra Danijela, a Divna je odmah nakon intervjua s ćerkom Jelenom otišla kući kako bi što pre videla svoje unuke Atinu i Niku, koje su joj najviše nedostajale.

Posle nastupa Karoline Gočeve kuću su redom napustili Mladen, Ena i Alden, koji su se složili da o ljubavima u kući ne treba izvlačiti prerane zaključke jer su uslovi života itekako učinili svoje.

U kući na Košutnjaku ostalo je šest superfinalista: Ervin, Milan, Lepa, Anabela, Boki i Era. Tokom današnjeg finala na Košutnjaku će nastupiti Jelena Karleuša i njena koleginica Nataša Bekvalac, koja će premijerno izvesti svoju novu pesmu

 

makonda-tracker