VIP VB: Boki na kratko napustio kuću VB

0
Jedini makedonski predstavnik u VB, Boki 13, morao je juče zbog zdravstvenih razloga da nakratko napusti kuću.

 

Najstariji reperi u kući Velikog brata, a najverovatnije i na ovim prostorima, Era Ojdanić i Bora Drljača, juče su oduševili svoje cimere kada su izveli svoje pesme na improvizovanom podijumu. Odeveni kao pravi reperi oni su izveli pesmu Žaklina sastava Sunshine, ali najveće reakcije su izazvali kada su bacili svoje rime: Ukućani kažu da je njima muka, da je njima muka, od beloga luka. Ena kuka, Divna kuka, Boki kuka, od beloga luka.

Kontroverzni Makedonac Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, juče se tokom proba za muzičko takmičenje požalio na tremu i bolove u leđima, pa je zatražio lekarsku pomoć i nakratko je napustio kuću. Pošto je, kako je otkrio cimerima, primio vakcine za smirenje, duhoviti ukućanin se vratio svojim aktivnostima.

Jutros je stanare najgledanije kuće u Srbiji dočekalo kišno jutro i iritirajući zvuci industrijskog alarma koji ih je budio.

Kišno jutro u kući Velikog Brata dočekalo je usnule ukućane. Najviše je negodovao Boki, kome nisu prijali zvuci kojim ih je budio VB, pa je i vikao: Budni smo, Veliki Brate, ugasi alarm, budni smo.

Pošto su se Ena i Ervin jutros uspavali i trebalo im je dosta vremena da se probude, pozvani su u ispovedaonicu. Ena se branila da je ovo prvi put da su ona i Ervin prespavali buđenje, a pošto je ona bila svađalački nastrojena, Veliki brat je rešio da mora da ih kazni, pa im je predložio da sami smisle neku kaznu ili će im u suprotnom on pomoći u tome.

Večeras od 21 sat u kući Velikog brata na Košutnjaku održava se dugo najavljivano takmičenje Balkan song contest.

makonda-tracker