VIP VB: Lepa Lukić strahuje od reakcija naroda

0
Iako se kroz plač žalila Velikom Bratu da nema kontrolu nad ostalim članovima posluge, Lepa Lukić ipak je ostala na mestu vođe tima

Era Ojdanić je tokom jučerašnjeg dana pokušao da šarmira Tamaru tako što joj je otpevao pesmu i nahvalio bosanske devojke kako su lepe. Ona mu se zahvalila na komplimentima, a Alden je prokomentarisao da je on stari lisac.

Veliki Brat pozvao je uveče bogate ukućane u ispovedaonicu kako bi im dao kostime siromašnih, a Mladenu se najviše sviđa njegov novi kostim.

Kada je došlo vreme za večeru bogatih ukućana, posluga im je priredila luksuzan obrok, tako da su Era, Bora, Milan, Lepa i ostali koji su do juče bili siromašni, dobili priliku da bar na kratko osete kakav je život na visokoj nozi. Ena je u kuhinji spremila kolače za dezert svojim gospodarima, a Milan joj je rekao da je sve što ona spremi divno.

Nakon današnjeg buđenja, Lepa Lukić ponovo ima problema sa saznanjem da se nalazi u zatvorenom prostoru i želi da uđe u ispovedaonicu, ali u početku ne uspeva, što još više pojačava njenu fobiju. Bora kaže Eri da je on kriv za sve, dodajući da se ništa od toga ne bi desilo da on na samom početku šoua nije predao pobedu Aldenu.

Anabela i Lepa Lukić, kao vođe svojih timova nedeljnog zadatka, odlaze u ispovedaonicu. Lepa se kroz plač jada Velikom Bratu da uopšte nema kontrolu nad ostalim članovima posluge jer oni svoje obaveze ne shvataju ozbiljno. Mada joj Veliki Brat odaje priznanje zbog odličnog obavljanja zadataka koji su joj povereni, ona nastavlja da se žali navodeći da joj smeta što neistine o njoj, koje izmišljaju ostali pripadnici njenog tabora idu u narod. Ona predlaže da preda svoju funkciju nekom drugom članu posluge, ali se na kraju ipak ostaje šefica, samo više ne snosi kompletnu odgovornost.

makonda-tracker