VIP VB: Alden i Mladen se udvaraju Divni

1
U kući Velikog brata je na snazi zadatak Gospodari i sluge, stanari bogatog dela kuće Alden i Mladen iskoristili su svoju poziciju pa su se juče udvarali svojoj sluškinji Divni.

 

Sluge u kući Velikog brata juče su organizovali prvi večernji šou svojim gospodarima, a u okviru programa koji su pripremili svojim bogatim cimerima pevali su Lepa Lukić i Era Ojdanić, dok je Bora Drljača recitovao pesmu Franca Prešerna Jevrej i njegov sluga.

Divna Karleuša požalila se svojim cimerima da su joj se u luksuznom delu kuće udvarali Alden i Mladen, sve sluge su se slatko smejale, a umesto Divne, Era i Mladen išli su da posluže svoje gospodare, kako bi dvojici udvarača pomrsili planove.

Lepa Lukuć je juče dobila zadatak da među slugama sprovede sanitarnu inspekciju: ona je morala da izabere tri ukućanina koje će pregledati. Prvi je bio Milan, kome je pregledala uši, a potom i ruke. Kada je došla do divne, Lepa joj je skrenula pažnju da danas nije oprala ruke. Treći je bio Era koji je bez zamerki prošao rigoroznu kontrolu sluškinje Lukić.

Gospodari kuće Velikog brata požalili su se svojim slugama da nisu zadovoljni uslugom, zato što su videli kako je Era pljunuo u krpu a zatim očistio stočić koji se nalazi u njihovom delu kuće. Pošto su ga Boki i Lepa izgrdili pred svojim gospodarima, vratili su se u siromašni deo kuće.

Bogate ukućane jutros su probudile njihove sluge pevajućo splet pesama Oj, oraje, oraje i Nisam majstor da napravim bure. I ovoga jutra gospodare čeka skuvana kafa, oribano kupatilo i spremljen doručak koji su prethodno veče naručili.

makonda-tracker