VIP VB: Filmska romansa Anabele i Mladena

1
Ukućani VB juče su izvodeći replike iz kultnih filmskih hitova obeležili Dan zaljubljenih, a najromantičniji zadaci pripali su Anabeli i Mladenu koji su se odlično snašli u svojim ulogama.

Sinoć je u kući Velikog brata proslavljen Dan zaljubljenih,a  ukućani su imali zadatak da nekome od svojih cimera napišu ljubavno pismo i da ga potom pročitaju na glas pred svima. Era je napisao pismo u stihu koje počinje rečima Eh, što nisam mlađi... koji je posvetio Tamari. Bori Drljači inspiracija za pisanje je bila Ena. Boki se prepoznao u Lepinom radu, a Anabela je pisala Mladenu, koga je u svom pismu nazvala slatkišom. Alden je pisao o Divni, dok je ona svoje pismo posvetila Bokiju koji poslednji čita svoje literarno delo koje govori o Lepoj i Divni. Kada su svi završili sa čitanjem svojih pisama, Tamara priznaje da je njoj inspiracija bio Alden, Ervin otkriva da je pisao o Divni, a Ena o Bokiju. Jedini ukućanin koji nije hteo da podeli sa svojim cimerima ko je njegov Valentin bio je Milan koji je do kraja ostao tajanstven.

Obeležavanje 14. februara nastavljeno je novim zadatkom VB: ukućani su dobili replike iz kultnih filmskih hitova koje treba da odigraju. Po mišljenju stanara kuće na Košutnjaku, najuspešniji i najsmešniji bili su Lepa Lukić i Boki 13 koji su izveli scenu iz filma Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo. Najromantičniji su bili Anabela i Mladen koji su igrali scene iz filmova Amelija Pulen i Titanik. Popularni par iskoristio je priliku da razmeni nekoliko poljubaca koji su bili deo scenarija.

Ukućani su se jutros teško budili. Jedan od razloga je što su sinoć do kasno ostali budni, a drugi Erino i Aledenovo hrkanje zbog koga nisu mogli da spavaju. Pošto su se nakon buđenja Mladen i Era ponovo vratili u krevet, Veliki brat ih je pozvao u ispovedaonicu gde ih je razbudio gimnastikom.

Ukućani su popodne iskoristili da razgovaraju o muško-ženskim odnosima. Divna Karleuša otkrila je da misli kako brak nosi lošu karmu i da su uspešnije veze koje nisu zakonski ozvaničene.

makonda-tracker