VIP VB: Izbačena Sanja Brnović

0
Sinoć je iz rijaliti programa VIP Veliki brat ispala Sanja Brnović, koja je nominovana glasovima gledalaca, ali i svojih cimera iz kuće Velikog brata.

 

Sinoć je odlukom gledalaca i ukućana kuću VB napustila Crnogorka Sanja Brnović, koja je nominovana zajedno sa Enom i Aldenom, koju su imali manje glasova ukućana za ispadanje. Šarmantna Sanja najoštriju nominaciju dobila je od Ere, koji se žalio Velikom bratu da ga je Sanja svojim uvredama ujela za srce. Nakon što je napustila kuću, dvadesetdvogodišnja manekenka je poručila ukućanima da se čuvaju Ere Ojdanića, dok je u razgovoru sa Marijanom Mićić otkrila da je njen favorit za pobedu Milan, iako je on bio jedan od ukućana koji ju je nominovao.

Nakon što su uspešno obavili nedeljni zadatak sa bebama, ukućani su kao nagradu sinoć dobili žurku i četrdeset osam sati zajedničkog života u bogatom delu kuće, kao i mogućnost da danas spavaju do kada hoće. Tokom sinoćnje žurke ukućani su se odlično provodili ali su se neki od stanara VB odvojili i lumpovali za svoj groš. Tako su Bora i Era sami uživali u muzici i piću ne obraćajući mnogo pažnje na svoje cimere.

Anabela i Mladen su se takođe odvojili od svojih cimera i tokom cele žurke zagrljeni strasno plesali razmenjujući zaljubljene poglede. Maneken se poverio šarmantoj pevačici da je zaljubljen u nju i da je voli, a ona je prokomentarisala da je to sve zbog kuće, ne želeći da mu odgovori nešto više.

makonda-tracker