Serija Priđi bliže na RTS-u

Na prvom programu Javnog servisa u nedelju 21. februara počinje da se emituje tinejdžerska serija Priđi bliže u kojoj igraju neka od naših najpoznatijih glumačkih imena, a jednu od uloga ima i Dragana Mićalović, sestra popularne Slobode.
21
1 / 20 Foto: Promo

Od nedelje, 21. februara 2010. godine, u terminu od 17 i 30 časova na prvom programu Javnog servisa počinje da se emituje dugo najavljivana tinejdžerska igrana serija Priđi bliže. Ovaj projekat su realizovali Redakcija dečijeg i školskog programa RTS-a i Ministarstvo rada i socijalne politike Republike Srbije, u saradnji i pod nadzorom Programa Ujedinjenih nacija za razvoj, a uz finansijsku pomoć Evropske komisije.

U 16 epizoda od po 45 minuta gledaoci će biti u prilici da prate dogodovštine učenika jedne beogradske gimnazije i vide kako na njihovo traženje identiteta reaguju njihovi profesori i roditelji. U seriji igraju: Ivana Mihić, Dragoljub Ljubičić Mićko, Nebojša Dugalić, Kristina Radenković, Dragana Mićalović i mnogi drugi. Sestra naše poznate glumice Slobode Mićalović, Dragana, prvi put će u ovoj seriji debitovati kao glumica i krenuti sestrinim stopama. Reditelj serije Petar Stanojlović komponovanje muzike prepustio je Vladimiru Graiću, dok glavni song peva Nikola Sarić Sajko.

makonda-tracker