VIP VB: Posvađali se Bora Drljača i Divna Karleuša

0
Tokom jutra u kući VB izbio je sukob između Divne i Bore, koji preti da preraste u ozbiljnu svađu i ugrozi suživot u siromašnom delu kuće.

Jučerašnji dan u kući na Košutnjaku protekao je u znaku pripreme zadatka Mali igrači, koje je ometao povremeni plač beba. Bora Drljača bio je juče u ulozi dadilje maloj Milici, ćerki Lepe Lukić i Ere Ojdanića, pošto je koreograf svoje ekipe, pa ima više slobodnog vremena od zaposlenih roditelja.

Dvanaesti dan u kući Velikog brata započeo je svađom između Bore Drljače i Divne Karleuše u siromašnom delu kuće. Majka poznate pevačice bila je ljuta zato što se pevač najeo belog luka pred spavanje, pa ona nije mogla da se tokom noći odmori jer joj je smetao miris. Boru je njen komentar mnogo povredio, a uvređenom kolegi je kao podrška prišao samo Era Ojdanić.

Takmičare ovogodišnjeg serijala u subotu 13. februara očekuje drugo izbacivanje. VB je odlučio da ove nedelje svi ukućani budu nominovani, a specijalni gosti na Košutnjaku biće Karolina Gočeva i Nina Badrić.

makonda-tracker