icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

VIP VB: Lepa Lukić zapevala prvi put u kući VB

Danas je u kući Velikog brat prvi put zapevala Lepa Lukić, koja je svojom interpretacijom pesme Čaj za dvoje oduševila prisutne.

Nakon što je u subotu u prvom izbacivanju kuću Velikog brata napustila Ana Bebić, došlo je i do promene između bogatih i siromašnih. Ekipa čiji je kapiten Anabela morala je da se vrati u manje luksuzni deo kuće, pošto su prethodne nedelje bili lošiji u dnevnim zadacima.

Ukućani su juče dobili i prvi ovonedeljni zadatak - da odgovaraju na pitanja iz opšte kulture, Mladen i Alden na jednoj i Lepa Lukić i Era na drugoj strani. Takimčari su se javljali za odgovor tako što su se gađali pitama u lice. Uspešnija i u ovom zadatku bila je ekipa bogatih, ali su se svi složili da je poražena ekipa bila smešnija, tako da staroj gardi u kući nije teško palo što su izubili.

Veliki Brat je jutros ukućane budio narodnim kolom, najveseliji su bili Boki i Lepa, koji su se u bade mantilima sa peškirima na glavi, uhvatili za ruke i zaigrali.

Danas je i prvi put u kući zapevala Lepa Lukić, koja je na molbu ukućana izvela svoju pesmu Čaj za dvoje, oduševila prisutne i dobila i zasluženi aplauz. Razgovarajući sa Anabelom i Bokijem, kraljica narodne muzike otkrila im je da je ona još uvek toliko sposobna, da bi zaradila i na grani, kada bi se tamo našla. Ukućani je nagovaraju da za neke svoje stare pesme snimi spotove, kako bi ponovo oživele kod publike. Veselo popodne u siromašnom delu kuće nastavio je i Bora Drljača, koji je Švabi i Eri pevao svoje omiljene sevdalinke.