Iskreno sa Aleksandrom Simić

Siniša Ubović: Kada stvari krenu po zlu, znajte da će i to proći!

0
Siniša Ubović, glumac, trener životnih veština , pisac , zaljubljenik u život, čovek koji svojim primerom širi vedar pogled na svet oko nas i pomaže velikom broju ljudi da spoznaju blagodeti sreće koju imaju u sebi govori iskreno o svojim traganjima , putevima, odrastanju, ljudima koji su ga podržavali i naveli da danas živi onako kako zaista želi.
foto: Fabrika fotografa

- Potrebno je, dakle, biti autentičan. Pohvaliti sebe, videti svoje vrline, ne nastojati biti neko drugi ili se pretvarati. I to isto dozvoliti partneru.

 

Seća se prvog susreta sa svojom suprugom Aleksandrom i da je istog trenutka osetio da je ona osoba koja je važna za njegov život a danas su roditelji dva dečaka, Filipa i Simona.

 

Siniša smatra i da bi svet bio sigurno bolji a naš život lepši kada bi svako sebe u svakom danu upitao - šta je to što ja mogu da učinim da se drugi osećaju bolje?!

 

Bitno mu je da radi ono što voli te tako piše i kada ne mora da objavi tekst i vrlo rado i često peva jer to ispunjava njegovu dušu.

 

Sada, kaže Siniša, zasigurno zna da je miran i radostan , a kada peva u njemu je raspevano i razigrano dete. Knjiga o njegovom životu zvala bi se jednostavno- „JA“! Svoju osobinu koju baš i ne voli je što se ponekad desi da započne nešto što kasnije baš i ne dovrši. Intervju završava govoreći da bi voleo da snimi film sa Meril Strip.

 

Emisiju možete premijerno pogledati u petak 15 jula u 23h na TV Naša, i u repriznim terminima u nedelju 17 jula u 17h i u sredu 20 jula u 22h .

makonda-tracker