Prve nominacije u kući VB

0
U trenutno najgledanijoj kuću u zemlji došlo je do prvih nominacija, ukućani Velikog brata juče su saopštili koga od cimera ne žele više da gledaju na Košutnjaku.

Iako je došlo do smene u poznatoj kući na Košutnjaku, pa su ukućani zamenili uloge između bogatih i siromašnih, Veliki Brat je odlučio da se borba ipak nastavi, ostavljajući prostora za nove izmene i selidbe.

Tokom jučerašnjeg dana najviše vremena u ispovedaonici je proveo Boki 13, jer ima probleme sa članom svoje ekipe, popularnim Švabom. Makedonac tvrdi da se plaši njegovog pogleda i ponašanja, a takođe mu se ne dopada ni tim kome je dodeljen, jer misli da je njima jedino bitno da li su bogati ili siromašni. Švaba je zamerio kontroverznom šomenu što prilikom selidbe nije pomogao svojim cimerkama da prenesu torbe, pa su prepucavanje nastavili i tokom dana.

Nakon što su dan proveli ispunjavajući zadatke, došlo je vreme i za prve nominacije, a obaveza da prvi nominuje pripala je Mladenu Raduloviću. Ukućani su noć proveli pokušavajući da zaborave nominacije, pa su razgovarali do sitnih sati. Gledaoci će uskoro saznati ko su prvi nominaovani stanari VB.

Jutros ih je probudio jedan od hitova Bore Drljače. Ena Popov je počela od ranog jutra da negoduje zbog sirotinjski načina života, rešena da u današnjim zadacima njena ekipa ostvari pobedu.

makonda-tracker