Smena bogataša i siromaha u kući VB

0
Danas je u Velikom bratu došlo do smene između dve ekipe, pa će sada ukućni koji od početka živeli u raskoši morati da se naviknu na oskudnije uslove.

Ukućani Velikog brata juče su imali drugu borbu između timova bogatih i siromašnih, a zadatak im je bio da za određeno vreme prenesu što više vode pomoću četiri kofe preko osam usputnih stanica. Nakon što su se odmorili od zahtevnog poduhata Bušne kofe, Veliki brat ih je obavestio da su siromašni i u ovom zadatku izvojevali pobedu. Lepa Lukić je iskoristili priliku da svojim cimerima sa druge strane žice dobaci da jedu što više čorbe jer će im to izgleda biti poslednja. Kao nagradu pobednička ekipa je dobila dve kokoške, po jedan litar mleka i po pola litre jogurta. Pošto su pobednici izašli iz ispovedaonice, u svom delu sobe proslavljali su trijumf pred poraženim cimerima.

Ukućani su veče proveli gledajući šou koji ima je priredio kontroverzni Boki 13, koji je imao želju da u kući VB napravi intervju sa Lepom Lukić. Lepa je raspoloženo odgovarala na provokativna pitanja, objašnjavajući da joj je kockanje hobi, a ne porok.

Na kraju večeri, ukućane je dočekao novi zadatak - Nemaran kao slon u staklarskoj radnji, koji će odlučiti da li će doći do zamene između bogatih i siromašnih. Cilj je bio da takmičari pronađu činiju za supu koju je Veliki brat sakrio u svojoj porculanskoj radnji, a da pri tom polome što manje predmeta.

Nakon što ih je jutros probudila pesma Ene Popov Naivna, došlo je vreme za odlučujuću borbu. Na opšte iznenađenje svih najuspešniji je bio Boki 13, koji je svojim siromašnim cimerima izvojevao pobedu i život u luksuznom delu kuće. Ukućani su obavešteni da imaju dvanaest minuta da se presele, a Ervin Katona je iskoristio priliku da još jednom doručkuje kao čovek. Akipa koju čine Anabela, Bora Drljača, Lepa Lukić, Sanja Brnović, Era Ojdanić, Švaba i Boki 13 osvojila je luksuzne prostorije i bogataški život u narednom periodu, dok ne počnu nove borbe, a Era je zbog toga bio toliko uzbuđen, da je skakao od sreće.

makonda-tracker