Novi ciklus Bele lađe

0
Od nedelje, 17. januara na prvom programu RTS-a u 20:05 počinje emitovanje IV ciklusa popularne domaće serije Bela lađa, autora Siniše Pavića u produkciji Radio-televizije Srbije i Košutnjak filma
foto: promo
foto: promo

Nove epizode će doneti i nove dogodovštine Srećka Šojića i ostalih likova serije. Večiti gubitnik Blaško Pantić će se sa uspehom okušati u političkoj borbi, a u novih 16 epizoda gledaoci će videti šta sve donosi ovdašnja politička scena, na kojoj prevremeni izbori izgleda donose mnoga iznenađenja.

Predizborna kampanja izaziva turbulencije i raskole u skoro svim političkim strankama. Tihomir Stojković Špic po nalogu tajkuna Alamunje i uz njegovu finansijsku pomoć pokušava da izazove raskol u Stranci Zdravog Razuma.

Na nagovor tajkuna Soldatovića, Šojić organizuje slavu na koju će pozvati ambasadora velike strane sile, međutim, sveštenik koji je došao u Šojićevu kuću je njegov stari školski drug.

U seriji igraju Milan – Lane Gutović, Petar Kralj, Ljiljana Dragutinović, Predrag Smiljković, Nenad Jezdić, Mina Lazarević, Predrag Ejdus, Dušan Golumbovski, Dubravka Mijatović, Nebojša Ilić, Eva Ras, Aleksandar Srećković i drugi.

makonda-tracker