Balkanskom ulicom: Novogodišnji specijal

0
Novogodišnja emisija snimljena je u toku ove nedelje, a bié emitovana 2. januara na Prvom programu RTS-a u 15.55h
foto: RTS
foto: RTS

U studiju 9 RTS-a snimljena je novogodišnja emisija Balkanskom ulicom u kojoj je Vesna Dedić sa Legendama ugostila Seku Sablić, Cecu Bojković, Radoša Bajića, Miru Bobić, Tomu Filu, Gagija Jovanovića, Igora Milanovića, Sergeja Ćetkovića i Jelenu Tomašević.

Gosti su pričali svoje najzanimljivije doživaljaje sa dočeka novih godina i duhovito odgovarali Vesni Dedić na pitanja o trenucima kada su bili baš 31. decembra ostavljeni i tužni, zaprošeni ili razvedeni, ali i kada su kitili tamburaše do poslednje pare i koja je pesma bila najskuplja.

Svoju omiljenu kafansku pesmu Ko te ima taj te nema prva je Legendama naručila i otpevala Ceca Bojković, a onda su se mikrofona prihvatili pevajući svoje pesme za merak Radoš Bajić i Sergej Ćetković. Mirjana Bobić je sa Tomom Filom otplesala uz svoju omiljenu romansu Somborske ruže. Najviše smeha u studiju izazivali su komentari Seke Sablić i Gagija Jovanovića, a najveći aplauz dobio je Igor Milanović za svoju priču o venčanju. Sve goste je sa Dimitrije sine Mitre bez daha ostavila Jelena Tomašević.

Posle novogodišnjih želja za gledaoce, Vesna Dedić je naručila Legendama njihovu baladu Sećanja i na taj način obeležila sedmi rođendan emisije Balkanskom ulicom u kojoj je do sada gostovalo oko 300 značajnih imena iz sveta umetnosti, sporta, politike, novinarstva, advokature...

makonda-tracker