Zdravko Čolić u Olimpiji

Na drugom programu RTS-a, u nedelju, prvog novembra, u 20.50, biće emitovan snimak koncerta koji je legendarni pevač održao u najpoznatijoj pariskoj dvorani
0
1 / 12 Foto: Privatna Arhiva

Zdravko Čolić, legendarni pop pevač, drugog maja ove godine nastupio je u jednoj od najprestižnijih svetskih dvorana, u Olimpiji, u glavnom gradu Francuske. Uz 40 članova orkestra, pratećih vokala i balerina, Čola je upisao još jedan nastup za pamćenje.

Ova dvorana je stvar prestiža, i da bi se nastupilo u njoj neophodno je imati dobre reference. Ono što je razlikuje od ostalih u svetu je činjenica da organizatori procenjuju ko tamo može da nastupa. 

Zdravko Čolić je nekoliko dana pre koncerta otišao u Pariz, kako bi se što bolje pripremio za ovaj veliki profesionalni izazov. Na ovom putu, ekipa Radio-televizije Srbije pratila je Čolu i snimala njegov dolazak u Grad svetlosti, probe, koncert, kao i koktel u ambasadi.

U ovoj koncertnoj sali nastupali su mnogi poznati pevači poput Stinga, Madone, Seilin Dion...

Prodato je svih 2750 karata, koliki je i kapacitet Olimpije. U publici je bilo mnogih iz Beograda, Sarajeva, ali i francuskih ljubitelja pop muzike. Koncertu je prisustvovao i Dušan Bataković, ambasador Srbije u Francuskoj.

makonda-tracker