Dragana Ognjenović kao sav normalan svet...

0
Gost emisije TV lica kao sav normalan svet u subotu trećeg oktobra u 15 i 10 na Prvom programu RTS-a biće kreatorka Dragana Ognjenović

Kako je još kao klinka s Banovog brda koja voli krpice znala u kom pravcu će ići njen život? Kako je uspela da stvori brend DO u vreme kada nikom nije bilo do mode? Zašto organizatori revija u Njujorku ne razumeju čemu služe pozivna pisma za dobijanje vize? Kako je izgledalo putovati s 10 kofera preko Budimpešte?

Na ova i druga pitanja odgovara Dragana Ognjenović. Poznata kreatorka dočekala je Tanju Peternek-Aleksić u svom studiju gde je govorila o detinjstvu, tome kako je bilo hrabro otisnuti se u vode samostalnog posla, o tome kakva je tetka i zašto se na njen poziv odazovu i političari i javne ličnosti kada je u pitanju akcija Moj stočić. Upravo na toj manifestaciji u Skupštini grada snimljeno je kako veliko interesovanje vlada za predmete koje su izradila deca sa posebnim potrebama u školama u kojima je Dragana organizovala obuku. Na kraju dana snimljena je modna revija Dragane Ognjenović na Kalemegdanu u trenutku kada je počinjala kiša. Uprkos tome, optimistično je tvrdila da kiše neće biti i bila u pravu. Zato je posle priče o tome kako je bilo graditi karijeru devedesetih, uspeti u zemlji i inostranstvu, njen odgovor na pitanje pesimista ili optimista u Srbiji bio bez dileme.

makonda-tracker