Slavko Beleslin: Nemoguća misija

Ove srede u standardnom terminu na televiziji Pink od 23h, gledaoci će imati priliku da se podsete nekih od najgledanijih epizoda serijala Nemoguća misija
0
1 / 9 Foto: Promo

Voditelj emisije Piramida Slavko Beleslin dugogodišnji je prijatelj produkcijske kuće Beoton i samim tim bilo je teško namestiti mu skrivenu kameru. Međutim, ljudi koji dobro poznaju Slavka znaju da je on bolesno opsednut džipom koji je u njegovom vlasništvu već nekoliko godina. Upravo na tu kartu igrala je i ekipa Nemoguće misije i udarila Slavka tamo gde ga najvise boli - a to je njegov automobil.

Nakon, saznanja da je reč o skrivenoj kameri, Slavko je mogao da odahne, ali tada je poručio svim potencijalnim žrtvama Nemoguće misije, da ne pokušavaju da se sakriju, kao ni da beže, jer će kad-tad postati žrtve najgledanije skrivene kamere na ovim prostorima.

Takođe, da su situacije, u koje ekipa Nemoguće misije postavlja žrtve iz sveta poznatih, životne i realne, potvrđuju i snimljene epizode s poznatim voditeljima Natašom Miljković i Dejanom Pantelićem. Na vratima stana Natašinih roditelja, u kojem je ona boravila, danima su stizali buketi cveća od nepoznatog obožavatelja, a koje je voditeljka odbijala da primi. Priliku da upozna osobu kojoj je opsesija, Nataša dobija tokom ručka sa kumovima koji su proslavljali godišnjicu braka. Nataša tada postaje jedna od retkih osoba iz sveta poznatih koja može da kaže da se zbog nje neko zaista zapalio.

U jednoj od tehnički najzahtevnijih i najrizičnijih epizoda Nemoguće misije učestvovali su i najbolji srpski kaskaderi i pripadnici rečne policije.

makonda-tracker