Novinarka Sanja Dragićević Babić - novo lice Jutarnjeg programa RTS-a

0
Od ovog ponedeljka, osim Nataše Miljković, Dušice Spasić, Irine Ivić i Milana Srdića, Srbija će da se budi i saznaje najvažnije informacije u novom danu i uz Sanju Dragićević, afirmisanu novinarku Informativnog programa RTS-a.
Sanja Dragićević Babić, foto: Promo
Sanja Dragićević Babić, foto: Promo


- Radujem se novom profesionalnom izazovu, svesna sam i odgovornosti koju ću imati u emisiji kao što je Jutarnji program RTS-a. Ohrabruje me što znam da trosatnu emisiju relizuje uigran tim izuzetnih profesionalaca, računam na njih. Nova forma je ispred mene - tri sata živog programa! Svesna sam i svih razlika između rada u TV studiju i rada na terenu, jednako je zahtevno ali i lepo. Nadam se da će gledaoci da me prime u svoje domove, kao što su i Natašu, Dušicu, Maju, Irinu i Milana. Verujem da ću se, zbog uzbuđenja možda probuditi i pre budilnika! Poveriću vam - već sam navila sve satove da me probude u ponedeljak u 4 ujutro! Vidimo se u ponedeljak, 28. aprila u šest ujutro na Prvom programu RTS-a! - kaže Sanja Dragićević Babić, novo lice Jutarnjeg programa Radio- televizije Srbije.


Novinar Informativnog programa/redakcije Dnevnika od 2004.godine. Izveštavala je o svim aktuelnim temama iz oblasti politike, drštva, ekonomije, sporta. Često je bila angažovana i kao voditeljka programa važnih događaja. Autorka dokumentarnih filmova, koji su nagrađeni na međunarodnim festivalima.

makonda-tracker