Nataša Miljković u novoj emisiji na RTS-u?

0
Već mesecima se priča kako poznata voditeljka napušta Jutarnji program, a sada je prvi put i konkretno pričala o svojim novim poslovnim projektima.
Nataša Miljković, foto: Miloš Nadaždin
Nataša Miljković, foto: Miloš Nadaždin

Nakon što je Maja Japundža napustila Jutarnji program, već neko vreme se spekuliše kako će i njena koleginica Nataša Miljković isto učiniti, a da je ponude već dobila sa drugih televizija.

- Privatne televizije licitiraju, guraju televizjska imena u naslove, promovišu same sebe i to je njihov interes. U realnosti je lako sa RTS-a otići na neku privatnu televiziju, ali je danas jako teško preći na RTS. Samo je RTS institucija, nadam se da bolja vremena dolaze i da ćemo novim projektima pokazati svu svoju snaghu i demonstrirati red veličina na našem televizijskom nebu - istakla je voditeljka otkrivajuči da radi na novom projektu.

- Postoji namera da se napravi jedan veliki televizijski projekat na RTS u kome ću ja učestvovati. Za sada ostajem u Jutarnjem programu i to je sve što mogu da kažem - rekla je Nataša Miljković za BliC TV magazin.

Na mesto Maje Japundže, došla je Sanja Dragićević, autorka dokumenatrca Majka hrabrost, život za Nikolu i reporterka Dnevnika.

makonda-tracker