Ples sa zvezdama od sutra na Prvoj TV

0
Jedan od najpopularnijih šou programa u svetu - Ples sa zvezdama stiže i kod nas. Od 29. marta, svake subote i nedelje u 21.00 budite uz Prvu TV i uživajte u spektaklu kakav nije viđen kod nas.
Ples sa zvezdama, foto: promo
Ples sa zvezdama, foto: promo

Da vam vikend protekne u plesnom zanosu potrudiće se vrhunski profesionalni plesači koji će ruku pod ruku stati uz naše glumce, sportiste, političare i muzičare i zanjihati se pred strogim sudijama. Smenjivaće se ritmovi sambe, tanga, džajva, rumbe, kvikstepa, ča-ča-čaa, valcera i paso doblea. Pred gledaoce Prve u subotu u 21.00 izaći će: Tanja Bošković, Milojko Pantić, Aleksandar Šapić, Milan Kalinić, Igor Lazić Nigor, Tanja Petrović, Lena Bogdanović, Saša Vidić, Ivan Mihailović, Tamara Paunović, Katarina Šišmanović, Vanesa Šokčić, Nikolija Jovanović i Nikola Nemešević Nemeš.

I sve na prvi pogled izgleda lako i lepršavo, baš kao i sama igra. Ali iza scene nije baš tako. Takmičari su prolili mnogo znoja kako bi ponosno izašli pred sudije i milionski auditorijum. Bilo je i suza, povređenih stopala, padova, tuge zbog pogrešnih koraka, ali uvek su tu dežurni krivci koji čine da probe proteknu što lepše i u dobrom rasploženju. Zasluženi za dobru zabavu su uvek Nigor i Milan Kalinić, da smiri atmosferu kada ih umor savlada, a nervoza nadvalda tu je uvek Milojko Pantić, Tanja Bošković predano vežba i brzo usvaja svaki korak, kao i Tamara i Katarina. Atmosfera je pozitivna, a učesnici se dobro slažu I kao svi profesionalci razmenjuju iskustva I pomažu jedni drugima.

I iako je trema prisutna kod svih takmičara, producenti i koreografi su sigurni da će sve doći na svoje kada se upale reflektori. Blještava i bogata scenografija, vrhunska produkcija, sjajni kostimi i muzika koja se aranžira specijalno za ovo takmičenje samo su deo sjajnog šou programa koji je pred nama.
Da vas uvedu u svet plesa potrudiće se naši domaćini baletski igrač Aleksa Jelić, koji je bio jedan od favorita u muzičkom spektaklu  Tvoje lice zvuči poznato" i voditeljka emisije Žene Irina Radović. Njih dvoje se uveliko pripremaju za novi projekat i hvataju korak jedno sa drugim.

Takmičenje u standardnim i latino plesovima – Ples sa zvezdama koje se na malim ekranima održava u mnogim  zemljama sveta dolazi iz BBC produkcije pod nazivom Strictly come dancing a najveću popularnost izvan Velike Britanije je stekao u Americi  pod nazivom Dancing with the stars na kanalu ABC. Šou se emituje na najvećim nacionalnim televizijama širom sveta i karakterišu ga visoki produkcijski standardi.Svaki korak takmičara pomno će pratiti fantastična četvorka, sudije šoua u sastavu: Konstantin Kostjukov, Nikola Mandić, Marija Prelević i Aleksandar Josipović

makonda-tracker