Bendovi Vibrator u rikverc i Posno prase gosti emisije Jelen Top 10

0
Emisija će biti emitovana u nedelju 8. decembra posle Dnevnika 3 na RTS1 i u sredu 11. decembra od 22.30h na Studio B
Vibrator u rikverc, foto: Promo
Vibrator u rikverc, foto: Promo

Retko se na domaćoj rock sceni viđa potpuno ženski bend, pa emisija Jelen Top 10 sa ponosom predstavlja četiri devojke iz pančevačke grupe Vibrator u rikverc, koje sebe od milja nazivaju vibratorke.

Članice ovog ultimativnog ženskog pank sastava uveriće nas da njihov izgled nikako ne sme da prevari publiku jer mogu da stanu na crtu svakom bendu. U razgovoru sa Jugoslavom Pentelićem otkriće i kako su nastupima fascinirale Davora Gobca iz grupe Psihomodo pop, ali i dati odgovor na pitanje zašto je tako malo žena na domaćoj rock sceni. Snežana i Selena iz benda otkrivaju kako je došlo do saradnje sa izdavačkom kućom Cleopatra Records iz Los Anđelesa za koji izdaju drugi album, a gledaocima emisije predstaviće se prvim singlom Doris sa novog albuma.

I drugi ovonedeljni gosti, sastav Posno prase, osim zanimljivim nazivom, mogu da se pohvale energičnim numerama i mladalačkim buntom u svojim tekstovima. Mladi glumac Zlatko Rakonjac koji predvodi ovu petorku iz Obrenovca, osim o poimanju muzike kao ljubavi iz mlađih dana i bendovima koji su mu bili uzori, ali i čestoj potrebi glumaca da se oprobaju u muzičkim vodama, govoriće o planovima benda i EP izdanju Demo država koji je i dalje aktuelan. Naslovnu numeru sa njihovog debi albuma predstaviće u emisiji Jelen Top 10.

I ove nedelje, uz razgovor sa gostima, gledaoci će se kroz top listu upoznati sa deset trenutno najboljih domaćih nastupa i spotova.


Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić

makonda-tracker