Marčelo gost ovonedeljne emisije Jelen Top 10

0
Poznati hip-hop muzičar i pisac Marko Šelić poznatiji kao Marčelo biće gost emisije Jelen Top 10 koja će biti emitovana u nedelju 1. decembra od 00:10h na Prvom programu RTS-a, kao i u sredu 4. decembra od 22:30h na kanalu Studio B.
Marčelo i Jugoslav Pantelić, foto: Promo
Marčelo i Jugoslav Pantelić, foto: Promo

Marčelo trenutno snima peti studijski album Napet šou i kroz razgovor sa Jugoslavom Pantelićem prisetiće se debi albuma De Facto koji je pre tačno deset godina označio početak muzičke karijere jednog dvadesetogodišnjaka iz Paraćina, koga smo tada znali kao mladog repera, a danas, deceniju kasnije i kao pisca i muzičara.

Govorići o angažovanim tekstovima pesama, Marčelo će otkriti i koje numere će se naći na novom albumu čiji se  izlazak očekuje na proleće, ali i detalje o video blogu koju takođe nosi naziv Napet šou i  pesmi koja je nastala za potrebe predstave Klasni neprijatelj.

Na bini Jelen Top 10 Marčelo & Filteri predstaviće numeru Pegla koja će se naći na predstojećem albumu kao i energičnu numeru Bol i revolt na kojoj gostuju i momci iz pančevačkog benda Iskaz.

Pogledajte koja se pesma od deset aktuelnih na Jelen Top 10 listi Marčelu najviše dopada i kako su rangirane ostale numere u ovonedeljnom pregledu najvećih hitova.

makonda-tracker