Osvojite novac u novom kvizu znanja Potraga

1
Radio-televizije Srbije, u ponedeljak 28. oktobra, počinje emitovanje novog kviza Potraga. Reč je o popularnom kvizu znanja u kojem četvoročlani tim takmičara pokušava da osvoji novac u čemu ih ometa Tragač.
Potraga, foto: promo
Potraga, foto: promo

U prvoj igri ili ličnoj potrazi, svaki takmičar pokušava da  osvoji što veću količinu novca za zajedničku kasu odgovarajući na  pitanja u roku od 60 sekundi, ali velika pretnja pokazanom znanju i  brzini jeste Tragač koji svojim znanjem nastoji da eliminiše takmičara iz igre.

U finalnoj ili zajedničkoj potrazi, takmičari koji su dospeli do  ovog nivoa kviza odgovaraju na novi  set pitanja sa ciljem da naprave  što veću odstupnicu od Tragača koji svojim znanjem nastoji da skrati rastojanje. Ukoliko je znanje takmičara nadmoćnije, oni dele novac, u suprotnom, novac ostaje u banci.

U prvoj epizodi nemilosrdni Tragač je reditelj Milorad Milinković, dok će u narednim epizodama znanje sa takmičarima ukrštati Uroš Đurić, Slobodan Nešović i Maja Vidaković.

Kviz Potraga osvojio je brojne gledaoce u Velikoj Britaniji i  drugim zemljama, kao što će osvajati gledaoce Radio-televizije Srbije svakog ponedeljka od 21 čas. Voditelj kviza je Jovan Memedović, a reditelj Milan Konjević.

makonda-tracker