Obojeni program, Darkwood Dub i bend Ti u novoj emisiji Jelen Top 10

0
Emisija će biti na programu u nedelju 22. septembra posle Dnevnika 3, na RTS1 i u sredu 25. septembra od 22.30h na Studiju B
Jugoslav Pantelić, foto: Promo
Jugoslav Pantelić, foto: Promo

Ekipa emisije Jelen Top 10 nastavila je da putuje i prati velike rok događaje u regionu. Među bendovima koji su trenutno na turneji i sa kojima je naša ekipa razgovarala o sceni, koncertima i planovima ovog puta našli su se Obojeni program, Darkwood Dub i duo Ti.

Poznati novosadski sastav Obojeni program do kraja godine posvetiće se, kako kažu koncertima, a zatim će početi pripreme za novo studijsko izdanje. S obzirom na uspeh poslednjeg albuma Kako to misliš: mi?, frontmen Branislav Babić - Kebra najavljuje da će nastaviti u istom ritmu sa dva basa, bubnjem i glasom. U emisiji Jelen Top 10 pogledajte šta je još Kebra rekao o zlatnom periodu alternativnog zvuka, najvećim hitovima ovog benda i trendovima na sceni.

Jedan od najtraženijih i najuspešnijih bendova na našoj sceni svakako je Darkwood Dub. Njihovo sazrevanje  kroz diskretne ali upečatljive promene stila kulminiralo je aktuelnim zvukom i pesmama koje su osvojile kako top liste tako i publiku. Dvadesetpetogodišnjica od početka rada i kontinuitet uspeha od prvog izdanja Paramparčad do danas svakako su dovoljan razlog za razgovor sa pevačem Dejanom Vučetićem – Vučom i ostalim članovima benda, koji će otkriti i da li je nakon uspeha albuma Vidimo se i velike turneje koja je usledila,  vreme za nove pesme.

I psihodelični elektro pop duo Ti ima dobar povod za gostovanje. Naime, Ilija Duni i Trajče Nikolovski koji čine bend, sada pored odličnih aranžmana i kompozicija, mogu da se pohvale novim spotom za pesmu Da ti želim dobra jutra.

Uz intrevju ovonedeljna emisija vam predstavlja i novu top listu aktuelnih spotova i nastupa, sa dva noviteta, kao i kalendar najbitnijih muzičkih dešavanja.

   
Voditelj emisije Jelen Top 10: Jugoslav Pantelić

makonda-tracker