Balkanskom ulicom: Specijal posvećen Sonji Savić 22. septembra

0
Dvanaesta televizijska sezona emisije Balkanskom ulicom započinje u nedelju 22. sepetmbra od 13:25h na Prvom programu RTS-a, specijalnom emisijom posvećenom glumici Sonji Savić.
Vesna Dedic, foto: Promo
Vesna Dedic, foto: Promo

Ovih dana u Balkanskoj ulici snimani su kadrovi za novu špicu emisije Balkanskom ulicom. Vesna Dedić nasmejana je prolaznicima odgovarala na pitanje sa kojim gostom će početi 12-u televizijsku sezonu popularne portretske emisije. O trenucima sreće i tuge koji su obeležili njihove živote ove godine govoriće najpoznatija imena istorije duha Beograda,ali kao što je bilo i prošle sezone mnogi javnosti nepoznati, a uspešni lekari,inženjeri,profesori...

Već u oktobru u emisiji Balkanskom ulicom ćemo gledati emisije i neke ljude sa margine drušvenog života.

- Moj novi roman se zove Pola duše, pa isto tako u emisiji Balkanskom ulicom ću pokušati da sgovornici otkriju pola svoje duše, pričaju o onima koji su im uzeli dušu i onima koji su im dušu lečili i ispunjavali srećom. Ove nedelje u studiju snimam prve dve emisije, koleginca Nevena Mladenović je već snimila rubrike o životu prva dva gosta, a rediteljka Ana Savić završava montažu nove spice.I ove sezone omiljene kafanske pesme će gostima svirati sigurno najbolji tamburaški orkestar Mala noćna muzika.Eto,verujem da će moja emisija svim gledaocima biti i ove sezone malo emotivno opuštanje u vreme porodičnog ručka jer termin ostaje isti - 13:25h, svake nedelje - kaže autorka emisije Balkanskom ulicom, Vesna Dedić.

Prva emisija novog serijala počinje specijalnom emisijom koja je posvećena Sonji Savić koja je umrla 23.septembra. Svoj jedini veliki  ispovedni intervju jedna od najvećih jugoslovenskih glumica posle deset  godina izolacije dala je upravo Vesn Dedić pre 10 godina i govorila o genima, odrastanju, onima koje je volela i onima koji su nju sprečili da bude srećnija u svom kratkom životu.

makonda-tracker