Kojot i momci iz grupe Eyesburn u emisiji Jelen Top 10

0
Ove nedelje 11. avgusta od 00:05h na Prvom programu RTS-a, u emisiji Jelen Top 10, u gostima će biti beogradski crossover bend Eyesburn, koji se posle dužeg odsustva, vratio na muzičku scenu krajem prošle godine.
Eyesburn, foto: Promo
Eyesburn, foto: Promo

Harizmatični lider benda Nemanja Kojić – Kojot  i ekipa su tokom skoro petnaest godina na sceni stvorili prepoznatljivi zvuk kombinujući žestoke gitarske rifove i reggae ritmove, koji ovaj bend ujedno izdvaja od drugih. Kroz nastupe širom Srbije, regiona i Evrope, stekli su veliku bazu fanova koji su sa oduševljenjem pozdravili njihov povratak obeležen izlaskom albuma Reality Check.

U razgovoru sa Jugoslavom Pantelićem, zaštitnici istine i ljudskih prava, kako sebe nazivaju, u jednoj od pesama na novom albumu, govoriće o svom melodičnom energičnom eksperimentu, kao rezultatu autorskog sazrevanja ekipe.

 - Prošlo je mesec dana kako je album izašao ispod prese, imali smo koncerte i znamo kako ljudi reaguju, pesme se vrte po medijima i netu, ali ja stvarno mrzim reč fan, to su prijatelji, svi sa kojima se razumemo, koje smo dodirnuli svojim zvukom… - kaže Kojot, koji će sa momcima iz benda na bini studia izvesti dve numere, Frontline i Suddenfall.

I u ovoj emisiji, pored zanimljivih razgovora, gledaoci će moći da uživaju u obilju dobre muzike i proprate aktuelna dešavanja na domaćoj rokenrol sceni.


Voditelj emisije je Jugoslav Pantelić, a emisija će biti na programu u nedelju 11. avgusta posle Dnevnika 3 na RTS1 i u sredu 14. avgust od 21h na programu Studia B

makonda-tracker