TV lica...kao sav normalan svet sa beogradskim Bitlsima

0
Emisija u kojoj gostuju članovi sastava Best Beat biće na programu u subotu 29. juna od 15h na Prvom programu RTS-a.
The Best Beat, foto: Promo
The Best Beat, foto: Promo

Oni izazivaju pažnju na svakom mestu na kome se pojave. Svirali su u Francuskoj, Rumuniji, Sloveniji, Hrvatskoj i mnogim drugim zemljama, a kod nas od prestiznih sala Kolarca i Doma Sindikata do domova kulture u najudaljenijim mestima naše zemlje.

Sa podjednakim zadovoljstvom muziku Bitlsa slušali su svi jer kada na scenu izadju Aleksandar Erković Era kao Lenon, Damjan Dašić kao Pol Makartni, Marko Ćalić kao Džordž Harison i Vitomir Milićević kao Ringo Star oni sviraju kao Bitlsi, ali oni i izgledaju tako.

U odelima, sa perikama, svirali su na autentičnim instrumentima i na  otvaranju izložbe Joko, Lenon , Tito, koja priča priču o dva žira koja je poznati par slao na adresu 50 vladara širom sveta uz molbu da plodove posade u znak pacifizma.

Da li su posadjeni i gde,ali i kako je izgledalo svirati pred Pamelom Anderson sa Ašerom koji je radio sa legendarnim Bitlsima, kako je gitarista autentičnosti radi počeo da svira levom rukom  jer je tako svirao Pol, kako sin jednog od njih kaže da njegov tata stavi periku, uzme gitaru i ode na posao, kako su neki od najvećih hitova Erine grupe Vampiri nastali pod uticajem liverpulskih buba, govore u ovoj emisiji članovi sastava Best Beat, beogradskih Bitlsa.

Autor emisije je Tanja Peternek Aleksić

makonda-tracker