Jelen Top 10 sa Vladom Divljanom i Ljetnjo kino Big bendom

0
Samo dva dana nakon beogradskog koncerta Vlada Divljan i Ljetno kino Big Bend biće gosti u emisiji Jelen Top 10, u nedelju 9. juna od 00:05h na Prvom programu RTS-a.
Vlada Divljan, foto: Promo
Vlada Divljan, foto: Promo

Divljan je saradnju s Ljetnim kinom Big Bendom započeo prošle godine, kad je objavljen album Četiri godišnja doba i od tada, poštovaoci njihovog zvuka, mogu da uživaju u lepršavom mediteranskom duhu koji karakteriše njihovu svirku, zahvaljujući neobičnoj postavci sa akustičnim gitarama, ukuleleom, klarinetom, harmonikom, čelom, perkusijama i višeglasnim pevanjem, koje će ovoga puta čuti uživo u emisiji Jelen Top 10.

Pored razgovara sa Vladom Divljanom i Maksom Juričićem, nekadašnjim  gitaristom sastava Film i Vještice, a danas predvodnika Ljetnog kina, gledaoci će biti u prilici da se podsete legendarnog hita  Rusija, sa albuma Odbrana i poslednji dani grupe Idoli. Kako zvuči uživo pesma Najlepša, a kako aktuelni hit Vodi me na more, kojim momci iz grupe najavljuju dolazak leta, uveriće se svi oni koji ostanu uz male ekrane u nedelju malo iza ponoći i u sredu od 21 čas.

Pogledajte  i ove nedelje svih deset mesta aktuelne  Jelen Top 10 liste i proverite ko se pozicionirao na šampionskoj poziciji!

 

makonda-tracker